Μεσολόγγι: Στην φυλακή ο κρεοπώλης για την δολοφονία του Μπάμπη – Τον έβαλαν τρέχοντας στην κλούβα – ΒΙΝΤΕΟ

Προφυλακιστέος κρίθηκε ο 50χρονος κρεοπώλης μετά την μαραθώνια απολογία του στον ανακριτή Μεσολογγίου για την δολοφονία του Μπάμπη Κούτσικου.

Σύμφωνα με πληροφορίες της ιστοσελίδας messolonghivoice.gr, ο 50χρονος κρεοπώλης θα μεταφερθεί στις φυλακές Κορυδαλλού.

Η απολογία του κατηγορούμενου ξεκίνησε περίπου στις 12 το μεσημέρι της Δευτέρας (22/1) και ολοκληρώθηκε πριν από λίγο.

Οι πληροφορίες αναφέρουν ότι ο 50χρονος δεν ομολόγησε την πράξη του στον ανακριτή. Σκληρή στάση είχε κρατήσει, εξάλλου, και στις καταθέσεις του στους αστυνομικούς, αρνούμενος την εμπλοκή του με την εξαφάνιση του Μπάμπη Κούτσικου.

Πάντως, τα στοιχεία από την άρση του τηλεφωνικού απορρήτου και τις κάμερες ασφαλείας, αλλά και οι αντιφάσεις στις οποίες έχει υποπέσει στις καταθέσεις του, φαίνεται πως «έκαψαν» τον 50χρονο κρεοπώλη, ο οποίος κρίθηκε προφυλακιστέος.

Στο μεταξύ, λίγο νωρίτερα έπεσε η αυλαία της υπόθεσης, καθώς, όπως όλα δείχνουν, εντοπίστηκε η σορός του άτυχου 31χρονου Μπάμπη, τα ίχνη του οποίου είχαν χαθεί από τις 4 Ιανουαρίου.

Αργά το απόγευμα της Δευτέρας (22/1) και μετά την απολογία του στον ανακριτή, οι αστυνομικοί φυγάδευσαν τον κατηγορούμενο, βάζοντάς τον τρέχοντας στην κλούβα, υπό τον φόβο της πρόκλησης επεισοδίων, καθώς έξω από το δικαστικό μέγαρο είχε συγκεντρωθεί πλήθος κόσμου, που ζητά δικαιοσύνη για τον άτυχο Μπάμπη.

Κατά την έξοδο του κρεοπώλη από το δικαστικό μέγαρο, συγκεντρωμένοι άρχισαν να τον αποδοκιμάζουν.

Δείτε το βίντεο από την ιστοσελίδα tempo24news:

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ