Μεσολόγγι: Αυτό είναι το σημείο που εντοπίστηκε η σορός του 31χρονου Μπάμπη – ΦΩΤΟ

Σε βαλτώδη περιοχή στον κάμπο Ευηνοχωρίου, στην Ευαγγελίστρια, εντοπίστηκε, πριν από λίγη ώρα, η σορός του 31χρονου Μπάμπη από το Μεσολόγγι, τα ίχνη του οποίου είχαν χαθεί από τις 4 Ιανουαρίου.

Μεσολόγγι: «Το παιδί μου…» – Η στιγμή που η μητέρα του Μπάμπη μαθαίνει ότι εντοπίστηκε η σορός του

Σύμφωνα με πληροφορίες, την σορό του άνδρα την εντόπισε ένας ειδικά εκπαιδευμένος διασωστικός σκύλος, η οποία ήταν ανάμεσα σε καλαμιές και στο νερό, σε προχωρημένη σήψη και σε πολύ άσχημη κατάσταση. Στο σημείο έσπευσαν άμεσα δυνάμεις της αστυνομίας και της Πυροσβεστικής, με τις αρμόδιες Αρχές να επιβεβαιώνουν ότι η σορός ανήκει στον 31χρονο αγνοούμενο.

Στην περιοχή μεταβαίνει και ο ιατροδικαστής ο οποίος ζήτησε να μην μετακινήσουν ή αγγίξουν τον Μπάμπη, καθώς και η οικογένειά του που κλήθηκε για την αναγνώριση της σορού του.

 

Απολογείται ο κρεοπώλης

Την ίδια ώρα, συνεχίζεται η απολογία του 50χρονου κρεοπώλη, ο οποίος ήταν ο τελευταίος άνθρωπος που είδε τον 31χρονο και κατηγορείται για ανθρωποκτονία από δόλο.

Υπενθυμίζεται ότι ο κατηγορούμενος κρεοπώλης μεταφέρθηκε στα δικαστήρια τα ξημερώματα, ενώ οι Αρχές, έβαλαν από νωρίς κάγκελα έξω από τα δικαστήρια υπό το φόβο του μαινόμενου πλήθους.

Μεσολόγγι- δικαστήρια- δολοφονία

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ