Νέα ντοκουμέντα από την δράση της Greek Mafia: Ασκούνται στην σκοποβολή, επιδεικνύουν όπλα και χρήματα, ποζάρουν με μάσκες-νεκροκεφαλές

Νέα φωτογραφικά ντοκουμέντα από την δράση των μελών της αποκαλούμενης Greek Mafia, βλέπουν το φως της δημοσιότητας.

Τα μέλη της οργάνωσης διακρίνονται σε φωτογραφίες να κάνουν εκπαίδευση με πολεμικά τυφέκια, καραμπίνες και πιστόλια. Συνήθιζαν να επιδεικνύουν τόσο τα όπλα τους όσο και χρήματα. Ποζάρουν σε φωτογραφίες μαζί με άλλα πολλά άτομα, που φορούν μάσκες με νεκροκεφαλές.

Όλα αυτά λίγο πριν εκτελέσουν τις επιθέσεις κατά των αντιπάλων τους ως αντίποινα γιατί μπήκαν στον χώρο του λαθρεμπορίου τσιγάρων. Δύο από τα μέλη της Greek Mafia, συνελήφθησαν από τις αρχές και σήμερα πήραν τον δρόμο για την φυλακή μετά τις απολογίες τους.

Όπως μετέδωσε ο Alpha, οι φωτογραφίες τραβήχτηκαν τρεις μήνες πριν από την διπλή καταδρομική επίθεση στον Ασπρόπυργο. Τα μέλη της εγκληματικής οργάνωσης, σύμφωνα με τις αρχές ασκούνταν στην σκοποβολή.

Σε μία φωτογραφία διακρίνεται ένα μέλος της μαφίας, που σήμερα είναι έγκλειστος σε φυλακές του Μαυροβουνίου.

Τρεις μήνες μετά, γίνεται το πρώτο χτύπημα σε χώρο στάθμευσης πρατηρίου υγρών καυσίμων, στον Ασπρόπυργο. Οι δράστες, βαριά οπλισμένοι, έβαλαν φωτιά σε φορτηγά που ήταν φορτωμένα με μηχανήματα παραγωγής τσιγάρων. Κρατούσαν καλάσνικοφ με σιγαστήρες, ενώ φορούσαν αλεξίσφαιρα και κράνη.

Οι αστυνομικοί έχουν ταυτοποιήσει ορισμένους από τους δράστες, μέσα από αποτυπώματα και DNA που άφησαν πίσω τους.

Όπως μεταδόθηκε, η ΕΛ.ΑΣ. εξετάζει, επίσης, το ενδεχόμενο στον ίδιο πόλεμο να εντάσσεται και η δολοφονία του 44χρονου, πριν από μερικές ημέρες, στον Νέο Κόσμο. Οι δράστες έστησαν φονική ενέδρα στον 44χρονο και τον «γάζωσαν» με 100 σφαίρες.

 

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ