Μεσολόγγι: «Ψέματα ότι ανέλαβαν τα έξοδα της κηδείας» λέει η αδελφή της 50χρονης που σκοτώθηκε στο κρεοπωλείο

Η αδελφή της 50χρονης γυναίκας, η οποία έχασε τη ζωή της όταν εγκλωβίστηκε σε μηχάνημα στο κρεοπωλείο όπου εργαζόταν στο Μεσολόγγι, μίλησε για το δράμα που βιώνει η οικογένειά της και διαψεύδει τα όσα ακούστηκαν ότι η οικογένεια του κρεοπώλη ανέλαβε τα έξοδα της κηδείας. Η άτυχη γυναίκα βρήκε φρικτό θάνατο όταν εγκλωβίστηκε στη μηχανή του κρέατος, μπροστά στα μάτια της 18χρονης κόρης της.

Μιλώντας στην εκπομπή «TLive», η αδελφή της 50χρονης εξέφρασε το παράπονό της για την αδιαφορία της οικογένειας του ιδιοκτήτη της επιχείρησης, όπου έχασε την ζωή της η 50χρονη. «Την γνώριζαν όλοι την αδελφή μου. Ήταν με το χαμόγελο, έτρεχε για το μεροκάματο για να μεγαλώσει τα παιδιά», είπε αρχικά η Μαρία.

Τόνισε στη συνέχεια πως «αυτό που με στενοχωρεί ότι κανένας από την οικογένεια για την οποία εργαζόταν η αδελφή μου, δεν μας πήρε ένα τηλέφωνο. Απλά εμφανίστηκαν στην κηδεία της αδελφής μου και άφησαν ένα λουλούδι. Ένα τηλέφωνο, να μας πουν “είμαστε εδώ”. Ψέματα ότι ανέλαβαν τα έξοδα της κηδείας της, είναι ανακρίβειες. Υπάρχουν αποδείξεις γι’ αυτό, ότι εγώ και τα αδέλφια μου πληρώσαμε για την κηδεία. Δεν έχω λόγια, ντρέπομαι γι’ αυτά που λένε. Τα ακούω και δεν μπορώ να τα πιστέψω».

Περιγράφοντας την ιστορία της 50χρονης, είπε ότι «η αδελφή μου ήρθε εδώ και δύο χρόνια μαζί με τα παιδιά της. Δούλεψε ένα μήνα σε αυτήν τη δουλειά. Είμαστε άνθρωποι που ήρθαμε στην Ελλάδα για να δουλέψουμε, όχι για να κάνουμε διακοπές. Κάθονται και λένε αυτά τα πράγματα».

Η 18χρονη κόρη «άκουσε μόνο μία φωνή, ένα “ωχ”»

Αναφερόμενη στην ημέρα που σκοτώθηκε η 50χρονη αδελφή της, είπε ότι είχε πάει με την 18χρονη κόρη της στη δουλειά. «Πάντα την έπαιρνε στις δουλειές, την βοηθούσε. Εκείνη την ημέρα πήγε να τη βοηθήσει. Το παιδί είδε τη μητέρα της… είδε ένα φρικτό θάνατο. Δεν πρόκειται ποτέ να το ξεπεράσει στη ζωή της. Είναι πολύ σκληρό αυτό για ένα παιδί. Προσπαθούμε όλοι να την στηρίξουμε, γιατί εμάς έχει», τόνισε.

«Μου είπε η ανιψιά μου, ότι άκουσε μόνο μία φωνή, ένα “ωχ”. Έτρεξε να δει την μητέρα της και εκείνη τη στιγμή την είδε καρφωμένη στο μηχάνημα και δεν μπορούσε να κάνει κάτι. Βγήκε έξω το παιδί και φώναζε, ζήταγε βοήθεια. Με πήρε τηλέφωνο και μου λέει “θεία βοήθεια” και έτρεξα. Όταν μπήκα μέσα βρήκα την αδελφή μου… Δεν κουνιόταν, δεν μιλούσε. Είχε πεθάνει επί τόπου», είπε η αδελφή της 50χρονης.

 

 

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ