Μεσολόγγι: Νέα ντοκουμέντα από το βράδυ της δολοφονίας του Μπάμπη – Οι «περίεργοι αριθμοί» και η έκκληση της μητέρας του

Νέα ντοκουμέντα από την υπόθεση δολοφονίας του Μπάμπη Κούτσικου τον περασμένο Ιανουάριο στο Μεσολόγγι, βλέπουν το φως της δημοσιότητας.

Το οπτικό υλικό από την μοιραία νύχτα της 4ης Ιανουαρίου, μετέδωσε η εκπομπή TLive. Υπενθυμίζεται ότι για την υπόθεση έχει προφυλακιστεί ο κρεοπώλης, ο οποίος εξακολουθεί να αρνείται τις κατηγορίες που του αποδίδονται.

Στο πρώτο βίντεο που μετέδωσε η εκπομπή φαίνεται πως στις 23:01 ο κρεοπώλης κινείται με το αυτοκίνητό του από το σπίτι του προς του κάδους σκουπιδιών, μπροστά στο νοσοκομείο. Εντύπωση προκαλεί ότι χρησιμοποιεί το αυτοκίνητό του, παρά το γεγονός ότι η απόσταση είναι ελάχιστα μέτρα.

Νωρίτερα είχε αγοράσει χαρτί κουζίνας από το μίνι μάρκετ, ενώ είχε πάει και η βόλτα στη θάλασσα για να ξεφορτωθεί το κινητό του, όπως εκτιμούν οι αρχές.

Σε δεύτερο βίντεο ο κρεοπώλης επιστρέφει στο σπίτι του από την βόλτα στη θάλασσα και από τις 21:39 επιδίδεται σε καθαριότητα του σπιτιού του, μέχρι τις 23:01 όπου πηγαίνει με το αυτοκίνητο να πετάξει τα σκουπίδια του.

Στο τρίτο βίντεο, στις 20:49, καταγράφεται το τελευταίο καρέ του αυτοκινήτου πριν από τη δολοφονία, με την κάμερα από πάρκο φωτοβολταϊκών στην καρδιά του κάμπου να καταγράφει το τζιπ του κρεοπώλη να κατευθύνεται στα χωράφια με τις πάπιες. Η αντίστροφη μέτρηση για την δολοφονία του Μπάμπη Κούτσικου έχει ξεκινήσει. Σε απόσταση ενός χιλιομέτρου, ο Μπάμπης εντοπίστηκε νεκρός.

Δείτε τα βίντεο:

Η μητέρα του Μπάμπη: Αυτή την ερώτηση θα έκανα στον κρεοπώλη

Σύμφωνα με την εκπομπή, από τις έρευνες για την υπόθεση έχουν προκύψει δύο «περίεργοι» αριθμοί, που έστελναν μηνύματα το μοιραίο βράδυ. Μέχρι στιγμής, δεν έχει εξακριβωθεί ποιοι είναι οι κάτοχοι αυτών των αριθμών.

Το γεγονός επιβεβαιώνει και η μητέρα του Μπάμπη Κούτσικου, σημειώνοντας πως αν κάποιος καλέσει αυτούς τους αριθμούς «δεν βγαίνει κανείς».

Μιλώντας στο Tlive, η μητέρα του 31χρονου λέει: «Αν γνωρίζει κάτι κάποιος, έστω και τώρα δεν είναι αργά, να πάει να μιλήσει στη Δικαιοσύνη για να μάθουμε κι εμείς κάτι». «Έστειλαν τη μέρα της δολοφονίας στον γιο μου ένα μήνυμα και στην υπόλοιπη παρέα, από τους ίδιους αριθμούς. Αν τα καλέσεις δεν βγαίνει κάτι. Κάτι περίεργα νούμερα τηλεφώνου που πρέπει να ψαχτούν να δούμε σε ποιους ανήκουν», συμπληρώνει η μητέρα του.

Αναφερόμενη στις τοξικολογικές εξετάσεις, εξήγησε ότι «21 Μαρτίου έφυγαν για Αθήνα, μας είπε η ιατροδικαστής πότε θα βγουν τα αποτελέσματα δεν ξέρουμε καν».

Ερωτηθείσα για το τι θα ρωτούσε τον κρεοπώλη, είπε πως: «Να τον δω απλά όταν κατέβει στο δικαστήριο, αν μπορέσω να πάω κοντά του, να του πω γιατί το έκανε, γιατί…».

Σχολιάζοντας τα όσα έχουν λεχθεί για τον Μπάμπη αλλά και την ίδια, η μητέρα του 31χρονου είπε: «Ακούγαμε πολλά και για μένα και για το παιδί. Μία δεύτερη δολοφονία. Είχα το παιδί μου που είχα χάσει κι είχα κι αυτό, μεγάλη πίκρα. Γι’ αυτές τις δουλειές πρέπει να τρέχεις νύχτα, μέρα. Το παιδί ήταν στο σπίτι».

Όπως είπε, ακόμη, «από όλη την παρέα των κυνηγών μόνο μ’ έναν έχω συναντηθεί τυχαία ορισμένες φορές και με έχει πάρει τηλέφωνο. Από τους υπόλοιπους, κανένας».

Δείτε το βίντεο:

 

 

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ