Μενίδι: «Υπήρχε συνοδηγός, δεν είχαν ήρεμη συζήτηση» – Τι λέει αυτόπτης μάρτυρας για τον 44χρονο που εντοπίστηκε απανθρακωμένος

Μία μαρτυρία που εισφέρει νέα στοιχεία στην υπόθεση του 44χρονου, ο οποίος εντοπίστηκε απανθρακωμένος μέσα σε αυτοκίνητο στο Μενίδι, φέρνει στη δημοσιότητα η εκπομπή Tlive στον Alpha. Ο άνδρας, τουρκικής καταγωγής, βρήκε τραγικό θάνατο στο αυτοκίνητό του το βράδυ του Σαββάτου (03/12).

Όπως είχε μεταδώσει το enikos.gr, η σύζυγος του 44χρονου είχε υποβάλει μήνυση για ενδοοικογενειακή βία και σωματική βλάβη σε βάρος του 44χρονου, με αποτέλεσμα να τον αναζητά η ΕΛ.ΑΣ. προκειμένου να τον συλλάβει.

Σύμφωνα με τα όσα ισχυρίστηκε ένας μάρτυρας μιλώντας στην τηλεοπτική εκπομπή, στο επίμαχο αυτοκίνητο φαίνεται πως υπήρχε και συνοδηγός, με τον οποίο ο 44χρονος διαπληκτιζόταν, λίγο πριν το όχημα τυλιχτεί στις φλόγες. «Είδα ακριβώς την ώρα που πάρκαρε το αυτοκίνητο, ήταν περίπου 22:00. Βλέπω ένα κόκκινο αυτοκίνητο να παρκάρει, φαινόταν ότι μίλαγε ο άνθρωπος με κάποιον», ανέφερε αρχικά ο αυτόπτης μάρτυρας.

Σε ερώτηση της δημοσιογράφου, εάν υπήρχε συνοδηγός, απάντησε: «ναι, γιατί το παράθυρο ήταν ανοιχτό και έδειχνε ότι μιλάει. Γύρναγε το κεφάλι του. Και ξαφνικά, μέσα σε δευτερόλεπτα, σταματάει γιατί βγαίνει φωτιά, μπροστά, ανάμεσα στον οδηγό και τον συνοδηγό. Όχι στο καπό, ούτε πίσω. Και εκείνη την στιγμή, λαμπάδιασε».

Σύμφωνα με την περιγραφή του, ο οδηγός επιχείρησε να ανοίξει την πόρτα του, αλλά δεν πρόλαβε και φαινόταν σαν να ήταν εγκλωβισμένος. «Προσπάθησε να ανοίξει την πόρτα του οδηγού, αλλά έγινε παρανάλωμα. Έκανε κινήσεις ότι προσπαθούσε να σπρώξει την πόρτα», είπε.

Ο ίδιος τόνισε ότι δεν είδε τον συνοδηγό του οχήματος, «γιατί ήταν από την απέναντι πλευρά και τα τζάμια δεν ήταν ανοιχτόχρωμα, αν θυμάμαι καλά. Ήταν τόσο έντονη η λάμψη από την φωτιά που δεν είχες την ορατότητα να δεις από πίσω, να δεις πώς έφυγε, πού πήγε (σσ. ο συνοδηγός). Δεν μπορώ να πω ότι ήταν ήρεμη η συζήτηση, γιατί σταμάτησε το αυτοκίνητο επί τόπου, δεν πάρκαρε κανονικά το αυτοκίνητο».

Δείτε το βίντεο:

Αδελφός 44χρονου: Χθες μάθαμε ότι τον κατήγγειλε η σύζυγός του για ενδοοικογενειακή βία – Δεν ήταν αυτοκτονία

Η οικογένεια του 44χρονου θέλει ο φάκελος της υπόθεσης να εξεταστεί από το Τμήμα Ανθρωποκτονιών, γιατί θεωρούν ότι ίσως πρόκειται για εγκληματική ενέργεια και ότι ποτέ δεν θα έβαζε τέλος στην ζωή του, καθώς θα πλήγωνε τους δικούς του ανθρώπους.

«Ήταν χαρούμενος, έκανε μπάνιο με μουσική… Ξεκίνησε να πάει στην μητέρα μας, γιατί της το είχε τάξει» δήλωσε ο αδελφός του θύματος στην ίδια εκπομπή.

Όπως ισχυρίστηκε, χθες έμαθαν για την καταγγελία της συζύγου του για ενδοοικογενειακή βία. «Ποτέ δεν είχε δώσει δικαιώματα», τόνισε ο αδελφός του και συμπλήρωσε: «Προσωπικά δεν το πιστεύω ότι σήκωσε ο αδελφός μου χέρι πάνω της». «Η υπόθεση στο Ανθρωποκτονιών, άμεσα» είπε στη συνέχεια και εξέφρασε την πεποίθησή του ότι «δεν ήταν αυτοκτονία, σε καμία περίπτωση».

».

 

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ