Απόψε τα αποκαλυπτήρια για το όνομα και το σύμβολο της νέας ΚΟ των «11»

Σε λίγες ώρες αναμένονται τα αποκαλυπτήρια του νέου κόμματος της Αριστεράς, το όνομα του οποίου δεν θα είναι «Αριστερά Μπροστά». Το συγκεκριμένο όνομα ήταν μία από τις 4 προτάσεις που είχαν πέσει στο τραπέζι, ωστόσο η λέξη «Μπροστά» που παρέπεμπε στον Εμανουέλ Μακρόν ήταν αυτό που μάλλον «έκαψε» την συγκεκριμένη πρόταση, σύμφωνα με το πληροφορίες του ΑΝΤ1.

Το νέο όνομα θα δείχνει την κατεύθυνση αλλά και το νέο ξεκίνημα. Θα είναι μάλλον δύο λέξεις και θα είναι μία από τις προτάσεις των προηγούμενων ημερών. Ενδεχομένως το Νέα Αριστερά να είναι η τελική απόφαση. Στην εκδήλωση, στην οποία θα παρουσιαστεί το νέο όνομα θα παρουσιαστεί και το σύμβολο του κόμματος. Μεγάλη αναμένεται να είναι η παρουσία πολλών στελεχών από την ομάδα «6+6» και την «Ομπρέλα». Θα γίνουν 2 ή 3 σύντομοι χαιρετισμοί και αμέσως θα γίνουν τα αποκαλυπτήρια.

Η πρεμιέρα του κόμματος στην Βουλή, αναμένεται την Τετάρτη στην συζήτηση για το φορολογικό νομοσχέδιο.

Από την πλευρά του ΣΥΡΙΖΑ το κεντρικό βάρος δίδεται στην αντιπαράθεση με την κυβέρνηση, με τον Στέφανο Κασσελάκη να απαντάει στον Κυριάκο Μητσοτάκη με δικό του βίντεο στο TikTok. Στο βίντεο αυτό ο κ. Κασσελάκης παρομοιάζει τον κ. Μητσοτάκη με τον «θείο που θέλει να κάθεται με την νεολαία και μοιράζει φραγκοδίφραγκα», του επιτίθεται για την ακρίβεια και τα υψηλά ενοίκια και του καταλογίζει ότι υποτιμά την νεολαία που του ζητεί αξιοκρατία.

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ