Ποια τραγουδίστρια επισκέφθηκε πριν λίγο την ακαδημία του Fame story; Αποκλειστικό

Το έμαθα μόλις και το μοιράζομαι μαζί σας! Pop τραγουδίστρια σε προχωρημένη εγκυμοσύνη ήταν η σημερινή επισκέπτρια της μουσικής ακαδημίας.

Της Νάντιας Ρηγάτου

Η πανέμορφη Κατερίνα Στικούδη πέρασε σήμερα την πόρτα του Fame Story Academy και μοιράστηκε με τους σπουδαστές τις προσωπικές της εμπειρίες στο χώρο της μουσικής και της σόουμπιζ γενικότερα.

Η κούκλα εγκυμονούσα τραγουδίστρια αφού έδωσε τις συμβουλές που εκείνη ένιωθε ότι θα βοηθούσαν τα παιδιά στα πρώτα τους βήματα, τους τόνισε να μην το βάζουν κάτω και να ξεπερνούν κάθε εμπόδιο όπως έκανε και η ίδια κάθε φορά που αντιμετώπιζε μια δυσκολία στην καριέρα της. Επιπλέον θέλησε να μοιραστεί και κάποια προσωπικά της βιώματα.

Μια από τις πιο  έντονες στιγμές της πορείας της όπως τους αποκάλυψε, ήταν όταν  βρέθηκε στη Μάλτα εκεί όπου άνοιξε τη μεγάλη συναυλία της Κριστίνα Αγκιλέρα, στο Europride 2023, ενώ ολοκληρώνοντας την εμφάνισή της στη σκηνή ανακοίνωσε τα χαρμόσυνα νέα για την εγκυμοσύνη της.

Παράλληλα θέλησε όπως έμαθα να μοιραστεί με τα παιδιά του Fame Story και μια τραυματική της εμπειρία που δεν ήταν άλλη από τη στιγμή που ο αμερικανός μπασκετμπολίστας Μάικλ Τζόρνταν αρνήθηκε να βγάλει φωτογραφία μαζί της.

Τα όσα έγιναν ακριβώς θα τα δείτε μέσα στην εβδομάδα στο Star.

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ