Μενίδι: Νέο περιστατικό με αδέσποτες σφαίρες – «Η οικογένειά μου γλίτωσε από τύχη»

Νέο περιστατικό με αδέσποτες σφαίρες στο Μενίδι καταγράφηκε το Σάββατο 30/7, σύμφωνα με καταγγελία που έκανε στο enikos.gr, κάτοικος της περιοχής. Σύμφωνα με την περιγραφή του, η οικογένειά του γλίτωσε από καθαρή τύχη.

Άνω Λιόσια: Αδέσποτη σφαίρα τον τραυμάτισε στο πόδι – «Αν ήμουν λίγο πιο μπροστά θα με πετύχαινε στο κεφάλι»

Του Μίλτου Σακελλάρη

«Καθόμασταν χθες το βράδυ κατά τις 9:20 με την οικογένειά μου σε ένα κατάστημα στο Μενίδι. Ξαφνικά από πίσω μου ακριβώς ήταν παρκαρισμένα δύο αυτοκίνητα, του ιδιοκτήτη και ενός θαμώνα. Ακούστηκε ένας εκκωφαντικός θόρυβος. Ψάξαμε με τα κινητά μας, ήταν σφαίρα. Εξοστρακίστηκε και έπεσε στα πόδια μας μπροστά», μας είπε χαρακτηριστικά για το περιστατικό ο κάτοικος της περιοχής, Μιχάλης Κωνσταντινίδης.

«Ήμουν με το παιδί μου. Ακριβώς πιο δίπλα ήταν έναν ηλικιωμένος, ο οποίος έπινε καφέ. Ήταν τυχερός που δεν τον χτύπησε η σφαίρα, αλλά και εμάς. Πέρασε δίπλα μας η σφαίρα με το μπαμ που έκανε. Για λίγο την γλιτώσαμε. Πήραμε την αστυνομία και ήρθαν άμεσα έξι μηχανές της ΔΙΑΣ. Ήρθε και η σήμανση που μάζεψε την σφαίρα», τόνισε στο enikos.gr ο κάτοικος.

Η αστυνομία διενεργεί προανάκριση για το συμβάν για να διαπιστώσει ποιος πυροβόλησε άσκοπα στην περιοχή με αποτέλεσμα οι σφαίρες να καταλήξουν για ακόμη μία φορά μέσα σε κατοικημένη περιοχή και να κινδυνέψουν πολίτες.

Δείτε τις φωτογραφίες του enikos.gr με την αδέσποτη σφαίρα στο Μενίδι

αδέσποτη σφαίρα Μενίδι αδέσποτη σφαίρα Μενίδι αδέσποτη σφαίρα Μενίδι

 

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ