Μενίδι: Ανθρωποκυνηγητό για τον εντοπισμό του δράστη της επίθεσης κατά του 35χρονου – Ο καβγάς σε πανηγύρι

Πυροβολισμοί σημειώθηκαν τα ξημερώματα στο Μενίδι, με αποτέλεσμα ένας άνδρας να τραυματιστεί και να νοσηλεύεται στο νοσοκομείο ΚΑΤ, όπου οι γιατροί δίνουν μάχη για να τον κρατήσουν στη ζωή.

Όπως έγινε γνωστό τα ξημερώματα, γύρω στις 4.15, ενημερώθηκε το Κέντρο της Άμεσης Δράσης για ένα επεισόδιο ανάμεσα σε δύο άνδρες στην οδό Παναγίας Σουμελά στο Μενίδι. Στην περιοχή βρισκόταν σε εξέλιξη πανηγύρι, και όπως όλα δείχνουν μια παρέα ανδρών σε κατάσταση μέθης καβγάδισε με αποτέλεσμα κάποιοι εξ αυτών να τραβήξουν όπλα.

Οι αστυνομικοί εντόπισαν αιμόφυρτο στη μέση του δρόμου έναν άνδρα ηλικίας περίπου 35 ετών. Το θύμα της δολοφονικής επίθεσης, που φέρει τραύμα από πυροβόλο όπλο στο κεφάλι, μεταφέρθηκε με ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ στο νοσοκομείο ΚΑΤ, όπου οι γιατροί δίνουν μάχη για να τον κρατήσουν στη ζωή.

Στο σημείο δεν έχουν βρεθεί κάλυκες, ούτε υπάρχει κάποιος αυτόπτης μάρτυρας. Οι αστυνομικοί σαρώνουν τις κάμερες ασφαλείας της περιοχής για συγκεντρώσουν στοιχεία και να εντοπίσουν τον δράστη.

Λίγη ώρα αργότερα η αστυνομία ενημερώθηκε για ακόμη έναν άνδρα που τραυματίστηκε ελαφρά στους πυροβολισμούς στο Μενίδι. Συγκεκριμένα, πρόκειται για ένα 35χρονο που νοσηλεύεται με τραύμα από όπλο στο πόδι στο Λαϊκό Νοσοκομείο.

Την υπόθεση ερευνά με προσοχή η ΕΛ.ΑΣ. και σε αυτή τη φάση όλα τα ενδεχόμενα παραμένουν ανοιχτά. Δεν αποκλείεται ακόμη και το σενάριο το περιστατικό να συνδέεται με τη δολοφονία του 28χρονου στον Ασπρόπυργο, για την οποία ο δράστης παραδόθηκε το πρωί της Τρίτης.

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ