Μέγαρα: Νέο χειρουργείο για τον 4χρονο που ξυλοκοπήθηκε άγρια – «Θέλω να τον πιάσουν, για να μην τον πιάσω εγώ»

Παραμένει κρίσιμη η κατάσταση του 4χρονου που ξυλοκοπήθηκε άγρια από τον σύντροφο της μητέρας του στα Μέγαρα και εξακολουθεί να νοσηλεύεται διασωληνωμένος στη ΜΕΘ του νοσοκομείου Παίδων Αγλαΐα Κυριακού.

Μέγαρα: «Εάν δεν σκοτώσω παιδί, δεν θα τελειώσω μαζί σου» – Οι απειλές του πατριού και οι περιγραφές-σοκ των κακοποιημένων παιδιών

Σύμφωνα με το OPEN, αργά το απόγευμα της Παρασκευής ο 4χρονος υποβλήθηκε σε νέα χειρουργική επέμβαση, με τους γιατρούς να γνωστοποιούν πως η κατάσταση του θα επανεξετάζεται ώρα με την ώρα.

Την ίδια ώρα ο πατέρας των παιδιών δεν μπορεί να συγκρατήσει την οργή του για τον 23χρονο κακοποιητή των παιδιών του και ζητά να τιμωρηθεί μιλώντας στον τηλεοπτικό σταθμό ΣΚΑΪ.

Μέγαρα: Στο νοσοκομείο και τα τρία αδέλφια του 4χρονου – Χειρουργήθηκε το ένα αγοράκι επειδή είχε σπασμένο χέρι

«Έψαχνα να τη βρω (σ.σ. τη μητέρα) και δεν την έβρισκα. Με πήρε ο αδελφός μου και μου είπε ότι ”το παιδί σου είναι στο νοσοκομείο”. Έρχομαι στο νοσοκομείο και βλέπω και τα τέσσερα παιδιά χτυπημένα. Οι δύο χτυπημένοι στο κεφάλι, ο ένας στο χέρι και ο μικρός στην εντατική».

Όπως αναφέρει, η μητέρα των παιδιών του είπε ότι ο 23χρονος όντως έχει χτυπήσει τον 4χρονο, με την ίδια να λέει ότι δεν έκανε τίποτα γιατί φοβόταν ότι θα χτυπήσει και τα άλλα παιδιά στο σπίτι. «Μίλησα με τα παιδιά, τους λέω ”τι έγινε;”. ”Μπαμπά μας χτύπαγε συνέχεια” μου είπαν και ”η μαμά δεν μπορούσε να κάνει κάτι γιατί χτυπούσε κι εκείνη».

Ζήτησε Δικαιοσύνη για τα παιδιά του, λέγοντας χαρακτηριστικά: «Θέλω να τον πιάσουν, για να μην τον πιάσω εγώ».

 

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ