“Με έγδυσε κόβοντάς μου τα ρούχα με τον σουγιά και με έσυρε για 20 μέτρα” – Η 25χρονη οδοντίατρος περιγράφει τον εφιάλτη που έζησε στου Γκύζη

Τις εφιαλτικές στιγμές που έζησε το βράδυ της Τετάρτης στα χέρια του επίδοξου βιαστή της περιέγραψε στους αστυνομικούς της Ασφάλειας Αθηνών η 25χρονη που δέχτηκε την επίθεση στη συμβολή των οδών Κατσαντώνη και Θερειανού στην περιοχή του Γκύζη.

Σύμφωνα με πληροφορίες η οδοντίατρος κατέθεσε πως ο άνδρας που της επιτέθηκε έχει ύψος περίπου 1,80 ενώ ήταν καστανόξανθος με ανοιχτά μάτια. Οι ίδιες πηγές ενημέρωσης αναφέρουν πως η 25χρονη υποστήριξε πως ο άγνωστος μιλούσε σπαστά ελληνικά και κρατούσε στα χέρια του έναν σουγιά.

Όπως αναφέρει στην κατάθεση της, ο άνδρας της επιτέθηκε από πίσω χωρίς να τον καταλάβει και της έβαλε ένα μαντίλι στο στόμα για να μην ακούγονται οι κραυγές της. “Με έσυρε για 20 μέτρα και με πήγε σε ένα απόμερο μέρος” είπε η 25χρονη που υποστήριξε ότι με τον σουγιά της έκοψε τα ρούχα γδύνοντας την.

Στη συνέχεια προσπάθησε να της βγάλει το παντελόνι όμως εκείνη αντιστάθηκε σθεναρά και φώναξε με αποτέλεσμα ο επίδοξος βιαστής να φύγει από το σημείο και να επιβιβαστεί σε μια μοτοσικλέτα οπού τον περίμενε ένας συνεργός του. Αξίζει να σημειωθεί πως είναι η πρώτη φορά που η 25χρονη αναφέρει την ύπαρξη και δεύτερου ατόμου.

Από την Ασφάλεια αναζητούν βίντεο από κάμερες ασφαλείας καταστημάτων ώστε να καταφέρουν να εντοπίσουν το μέσο διαφυγής των δύο ανδρών. Τα ρούχα της 25χρονης θα σταλούν στα Εγκληματολογικά Εργαστήρια για ανάλυση και πιθανό εντοπισμό γενετικού υλικού και αποτυπωμάτων του δράστη.

Ανακοίνωση του Οδοντιατρικού Συλλόγου

Tην εντατικοποίηση των μέτρων αστυνόμευσης στην ευρύτερη περιοχή του κέντρου της Αθήνας ζητά από την αστυνομία ο Οδοντιατρικός Σύλλογος Αττικής, με αφορμή την επίθεση που δέχθηκε νεαρή γυναίκα, η οποία εργάζεται στο οδοντιατρείο της Κλινικής του Ταμείου Υγείας και Πρόνοιας Υπαλλήλων της Εθνικής Τράπεζας, λίγο μετά την αποχώρησή της από την εργασία της.

«Ο Οδοντιατρικός Σύλλογος Αττικής έχει κατ’ επανάληψη επισημάνει την ανάγκη της πιο αυστηρής αστυνόμευσης, ειδικά σε περιοχές του κέντρου, όπου λειτουργούν πολλά οδοντιατρεία, και λαμβανομένου υπόψη ότι σημαντικό ποσοστό οδοντιάτρων, λόγω της φύσεως της εργασίας τους, αποχωρούν πολύ συχνά αργά το βράδυ από τα ιατρεία τους και έχουν παρατηρηθεί περιστατικά επιθέσεων κατά συναδέλφων» αναφέρεται σε σχετική ανακοίνωση.

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ