Κορυφώνεται η επιστροφή των εκδρομέων στην Αττική – Με χαμηλές ταχύτητες στις εθνικές οδούς – Δείτε LIVE την κίνηση

Κορυφώνεται η επιστροφή των εκδρομέων του τριημέρου της Καθαράς Δευτέρας στην Αττική, με την κίνηση να είναι αρκετά αυξημένη στις εθνικές οδούς.

Καθαρά Δευτέρα: Επιστρέφουν στο λεκανοπέδιο οι εκδρομείς του τριημέρου – Αυξημένη κίνηση στα διόδια Ελευσίνας και Αφιδνών

Σύμφωνα με τις τελευταίες πληροφορίες, τα αυτοκίνητα κινούνται με χαμηλές ταχύτητες τόσο στην εθνική οδό Αθηνών-Κορίνθου όσο και στην Αθηνών -Λαμίας. Η ροή των οχημάτων, είναι σταθερή.

Στην Αθηνών-Κορίνθου η κίνηση είναι ιδιαίτερα αυξημένη, από τα Μέγαρα έως τα διόδια Ελευσίνας.

Ουρές τριών χιλιομέτρων έχουν σχηματιστεί στα διόδια των Αφιδνών, στην εθνική οδό Αθηνών-Λαμίας.

Σύμφωνα με τα νεότερα στοιχεία της ΕΛ.ΑΣ., από τις 6 το πρωί μέχρι τις 6 το απόγευμα συνολικά 71.140 οχήματα έχουν επιστρέψει στην Αττική. Συγκεκριμένα, 29.800 αυτοκίνητα μέσω της εθνικής οδού Αθηνών-Λαμίας και 41.340 οχήματα μέσω της Αθηνών-Κορίνθου.

Υπενθυμίζεται ότι λόγω της αυξημένης κίνησης των εκδρομέων, βρίσκονται σε αυξημένη επιχειρησιακή ετοιμότητα τόσο το προσωπικό όσο και τα μέσα της Ελληνικής Αστυνομίας, κυρίως των Υπηρεσιών Τροχαίας Αστυνόμευσης, ενώ έχουν ληφθεί αυξημένα μέτρα σε όλο το οδικό δίκτυο της χώρας, με σκοπό την ασφαλή μετακίνηση των πολιτών και την πρόληψη των τροχαίων ατυχημάτων.

Έως τις 21:00 ισχύει για το ρεύμα εισόδου απαγόρευση κυκλοφορίας όλων των φορτηγών αυτοκινήτων μέγιστου επιτρεπόμενου βάρους άνω των 3,5 τόνων.

Δείτε εδώ LIVE την κίνηση

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ