Καθαρά Δευτέρα: Επιστρέφουν στο λεκανοπέδιο οι εκδρομείς του τριημέρου – Αυξημένη κίνηση στα διόδια Ελευσίνας και Αφιδνών

Επιστρέφουν σταδιακά στην Αττική οι εκδρομείς του τριημέρου της Καθαράς Δευτέρας, με την κίνηση να είναι αυξημένη στις εθνικές οδούς αλλά να διεξάγεται χωρίς προβλήματα μέχρι στιγμής.

Σύμφωνα με ενημέρωση από την Τροχαία Αττικής, αυξημένη είναι η κίνηση στα διόδια της Ελευσίνας και των Αφιδνών. Η κορύφωση της επιστροφής των εκδρομέων εκτιμάται ότι θα κορυφωθεί τις επόμενες ώρες.

Σύμφωνα με τα επίσημα στοιχεία της ΕΛ.ΑΣ., σήμερα (27/2)  από τις 6 το πρωί μέχρι τις 2 τo μεσημέρι, 28.863 αυτοκίνητα επέστρεψαν στην Αττική μέσω της εθνικής οδού Αθηνών-Λαμίας και 12.801 οχήματα μέσω της Αθηνών-Κορίνθου.

Υπενθυμίζεται ότι λόγω της αυξημένης κίνησης των εκδρομέων, βρίσκονται σε αυξημένη επιχειρησιακή ετοιμότητα τόσο το προσωπικό όσο και τα μέσα της Ελληνικής Αστυνομίας, κυρίως των Υπηρεσιών Τροχαίας Αστυνόμευσης, ενώ έχουν ληφθεί αυξημένα μέτρα σε όλο το οδικό δίκτυο της χώρας, με σκοπό την ασφαλή μετακίνηση των πολιτών και την πρόληψη των τροχαίων ατυχημάτων.

Τέλος, από τις 15:00 έως τις 21:00 ισχύει για το ρεύμα εισόδου απαγόρευση κυκλοφορίας όλων των φορτηγών αυτοκινήτων μέγιστου επιτρεπόμενου βάρους άνω των 3,5 τόνων.

Δείτε εδώ LIVE την κίνηση

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ