Ματίνα Παγώνη για Τάιλερ Μάκμπεθ: Να έρθει να μας βοηθήσει, άκουσα πως είναι καλός νοσηλευτής

Τον σύζυγο του προέδρου του ΣΥΡΙΖΑ Στέφανου Κασσελάκη Τάιλερ Μακμπέθ, προσκάλεσε να ενταχθεί στο ΕΣΥ η Ματίνα Παγώνη.

Αφορμή της ανοιχτής πρόσκλησης στάθηκε η επίσκεψη που είχε κάνει ο Τάιλερ Μακμπέθ μαζί με τον Στέφανο Κασσελάκη στον Ευαγγελισμό.

Έτσι, η Ματίνα Παγώνη μιλώντας σήμερα (25/10) στην εκπομπή Super Κατερίνα ανέφερε: «Οι παρατηρήσεις είναι ευπρόσδεκτες, δεν τον γνωρίζω προσωπικά τον κ. Τάιλερ, έχω ακούσει ότι είναι ένας νοσηλευτής εκπαιδευμένος σε μονάδες Εντατικής Θεραπείας και λέγεται ότι είναι ένας πολύ καλός νοσηλευτής. Εμείς λοιπόν στην Ελλάδα, έχουμε ελλείψεις νοσηλευτικού προσωπικού και ιατρικού, γίνονται μεγάλες προσπάθειες για να γίνονται προσλήψεις μόνιμου προσωπικού», ανέφερε η Ματίνα Παγώνη.

Και έπειτα πρόσθεσε: «Δεν ξέρω αν το γνωρίζει ο κ. Τάιλερ, αλλά και στην Ευρώπη και στην Αμερική έχουν και εκεί πρόβλημα ιατρικού προσωπικού και δεν έχουν όλες οι μονάδες τους τέσσερις νοσηλευτές πάνω από κάθε ασθενή, δεν το έχει πληροφορηθεί. Προφανώς στο νοσοκομείο που ήταν τα πράγματα ήταν άριστα».

Τέλος, η Ματίνα Παγώνη δεν δίστασε να τον προσκαλέσει «να βάλει πλάτη στο ΕΣΥ» σημειώνοντας συγκεκριμένα: «Εμείς λοιπόν επειδή δεν υπάρχουν κόμματα και παρατάξεις στην υγεία, οποιοσδήποτε έρχεται στην Ελλάδα να έρθει να μας βοηθήσει, εμείς εδώ είμαστε».

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ