Στέφανος Κασσελάκης: Η πρώτη εμφάνιση με τον σύζυγό του, Τάιλερ, μετά τον γάμο στο Μπρούκλιν

Στο δημαρχείο του Μπρούκλιν και όχι στα Χάμπτονς πραγματοποιήθηκε τελικά ο πολιτικός γάμος του Στέφανου Κασσελάκη με τον Τάιλερ Μακμπέθ την Πέμπτη (19/10), σε πολύ στενό κύκλο.

Όπως υποστήριξε στην εκπομπή «Χαμογέλα και πάλι», η Μαρία Μάρκου, δικηγόρος της ομογένειας στην Αστόρια, ο γάμος πραγματοποιήθηκε το μεσημέρι της Πέμπτης. Μετά το γάμο και με χαλαρή διάθεση ο Στέφανος Κασσελάκης και ο Tάιλερ Μακμπέθ πήγαν μαζί με άλλα δύο ζευγάρια  σε μία από τις πιο πιο γνωστές γειτονιές του Μπρούκλιν, το Ντάμπο, για πίτσες και ποτά. Έπειτα το ζευγάρι επέστρεψε στο σπίτι του.

Η πρώτη κοινή εμφάνιση του ζευγαριού μετά τον γάμο έγινε εχθές Παρασκευή (20/10) στην Αστόρια, στην κοινότητα του Αγίου Δημητρίου όπου ο Στέφανος Κασσελάκης συνοδευόμενος από τον σύζυγό του και στελέχη του ΣΥΡΙΖΑ της Νέας Υόρκης συνομίλησε με ομογενείς και δέχθηκαν ευχές όπως «βίον ανθόσπαρτο» για το νέο κεφάλαιο της κοινής ζωής τους.

Σύμφωνα με ανακοίνωση του ΣΥΡΙΖΑ – ΠΣ, τα μέλη της ελληνικής κοινότητας στη Νέα Υόρκη επεφύλαξαν θερμή υποδοχή στον Στέφανο Κασσελάκη. «Να αλλάξεις την Ελλάδα!», ήταν η προτροπή που του απηύθυνε μια γυναίκα, μέλος της ελληνικής ομογένειας, με τον πρόεδρο του ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ να απαντά «θα προσπαθήσουμε».

Ο κ. Κασσελάκης επισκέφθηκε το σχολείο της κοινότητας και τον Καθεδρικό Ιερό Ναό Αγίου Δημητρίου, όπου άναψε το καθιερωμένο κερί και, στη συνέχεια, συνομίλησε με το ιερατικό προσωπικό. Κατά την ξενάγησή τους στις σχολικές εγκαταστάσεις ο κ. Κασσελάκης ανέφερε πως ο σύζυγός του, Τάιλερ, μαθαίνει ελληνικά. Ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ – ΠΣ συνομίλησε με μαθητές και γονείς ενώ συνάντηση είχε και με τους ιερείς των ελληνορθόδοξων ναών της Νέας Υόρκης.

Αργότερα επισκέφθηκε τον ιερό ναό του Αγίου Νικολάου στο «Σημείο Μηδέν». Το βράδυ, παρευρισκόμενος σε συνάντηση μελών του ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ στις ΗΠΑ, στο εστιατόριο «Terroir Tribeca», ο αρχηγός της αξιωματικής αντιπολίτευσης έκανε λόγο για την ανάγκη «μίας επανασύνδεσης με την πατρίδα μας» και συνομίλησε με μέλη και φίλους του κόμματος.

Σήμερα Σάββατο (21/10) στις,  5 μ.μ. με 7 μ.μ. (τοπική ώρα), ο Στέφανος Κασσελάκης θα μιλήσει σε
κεντρική εκδήλωση που διοργανώνει η ΟΜ ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ Νέας Υόρκης, στο
«Κεφαλλονίτικο Σπίτι» στην Αστόρια.

 

 

 

 

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ