Μάθε τι μαγιό σου ταιριάζει ανάλογα με τη σιλουέτα σου

Το καλοκαίρι ήρθε και μπορεί ήδη να έχουμε κάνει τις πρώτες βουτιές μας στις παραλίες, αλλά πολλές από εμάς δεν έχουμε αποκτήσει ακόμη το σούπερ μαγιό που θα μας συντροφεύσει στις καλοκαιρινές μας διακοπές στο νησί.

Πριν βγεις στην αγορά για να το αποκτήσεις, φρόντισε να έχεις ενημερωθεί για το πιο μαγιώ θα αναδείξει τη σιλουέτα σου «καμουφλάροντας» τα αδύναμα σημεία και τονίζοντας τα ατού του σώματος σου!

Δες ποιο μαγιό ταιριάζει σε κάθε σωματότυπο:

-Μεγάλο στήθος:

Επέλεξε μπικίνι με τοπ που μοιάζει περισσότερο με σουτιέν, για τέλεια στήριξη! Αν θέλεις τριγωνάκι, φρόντισε να έχει λάστιχα χοντρά που θα ανορθώνουν το στήθος σου, αλλιώς επέλεξε ένα κλασικό τοπ με cups σουτιέν.

-Σώμα χωρίς καμπύλες:

Αν έχεις πιο αντρικό, αθλητικό σωματότυπο διάλεξε το κλασσικό μπικίνι τριγωνάκι ή ένα ολόσωμο με κοψίματα στην κοιλιά για να δώσεις την αίσθηση ότι έχεις τις τέλειες, θηλυκές καμπύλες.

-Σωματότυπο μήλο:

Για να καμουφλάρεις την κοιλίτσα ή το στομάχι, πόνταρε σε ένα δίχρωμο, ολόσωμο μαγιώ που θα «κόβει» στα επίμαχα σημεία και δίνει την αίσθηση του πιο sexy και αισθησιακού σώματος.

-Χωρίς στήθος και με έντονη περιφέρεια:

Οι περισσότερες Ελληνίδες έχουν νορμάλ στήθος, στενή μέση και έντονη περιφέρεια. Αν και εσύ έχεις τέτοιου τύπου σώμα, σου προτείνουμε ένα μπικίνι με στράπλες τοπ και ένα σλιπ σε στυλ βρακάκι και όχι τριγωνάκι, που να μην έχει έντονα χρώματα και σχέδια που θα τονίσουν την περιφέρεια.

-Για κάθε σιλουέτα:

Το super trendy ολόσωμο μαγιό είναι η τέλεια λύση για κάθε σιλουέτα! Είναι μεγάλο trend και μπορείς να βρεις άπειρες εκδοχές του που σίγουρα θα ταιριάξουν με το στυλ και το σώμα σου.

Ολόσωμα με σέξι κοψίματα, στράπλες one piece κομμάτια, printed και κομψά μονόχρωμα μαγιώ θα απογειώσουν τις καλοκαιρινές σου εμφανίσεις στην παραλία!

Πηγή: faysbook.gr

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ