Μαστροπεία ανηλίκων: «Δεν με έβαλε κανένας για δουλειά, μόνη μου το έκανα – Αθώα η “Λορέλα”» λέει η 17χρονη

«Είναι ψέμα πως ήμουν θύμα μαστροπείας. Δεν με έβαλε κανένας για δουλειά, μόνη μου το έκανα», δηλώνει η 17χρονη, που φέρεται να είναι ένα από τα θύματα του νέου κυκλώματος μαστροπείας ανήλικων κοριτσιών στην Αττική.

Το κορίτσι δίνει την δική του εκδοχή για την νέα υπόθεση σεξουαλικής εκμετάλλευσης ανηλίκων, υποστηρίζοντας ότι εκδιδόταν με την θέλησή της. Παράλληλα, υποστηρίζει ότι η «Λορέλα», η 30χρονη αλβανικής καταγωγής που είναι μεταξύ των τριών συλληφθέντων για την υπόθεση, είναι αθώα.

Σε δηλώσεις της στο Star, η 17χρονη δίνει νέα διάσταση στην υπόθεση. Όπως αναφέρει, μεταξύ άλλων, η 25χρονη που συνελήφθη την Δευτέρα είναι το πρόσωπο που εκδίδει κορίτσια, ηλικίας 14 και 15 ετών.

«Είναι αθώα. Έκανα παρέα μαζί της, δεν με έμπλεξε αυτή. Ίσα ίσα ήθελε να με αποτρέψει απ’ όλο αυτό», δήλωσε αρχικά η 17χρονη για την «Λορέλα». «Άλλοι έπρεπε να είναι μέσα και δεν είναι. Η 25χρονη που έπιασαν χθες έπρεπε να είναι μέσα, που παίρνει μικρά κοριτσάκια 14 και 15 ετών και όχι η 30χρονη. Τα γνωρίζω αυτά τα κορίτσια, τα προωθούσε επί χρήμασι. Εγώ έπαιρνα 150 ευρώ. Είναι ψέμα πως ήμουν θύμα μαστροπείας. Δεν με έβαλε κανένας για δουλειά, μόνη μου το έκανα», πρόσθεσε η 17χρονη.

Αναφερόμενη στις γυμνές φωτογραφίες της σε γνωστή ιστοσελίδα και στο πώς έβρισκε «πελάτες», η 17χρονη υποστήριξε: «Έβρισκα πελάτες από το Instagram. Άλλος έβαζε αγγελία, χωρίς να το ξέρουμε εμείς. Τις αγγελίες τις έβαζε ο 34χρονος, χωρίς να τις ξέρουμε. Μας έβγαζε φωτογραφίες με την συναίνεσή μας για να τις κρατήσει, όχι να τις ανεβάσει κάπου. Η αστυνομία προσπαθεί να πιάσει ανθρώπους που δεν φταίνε», κατέληξε.

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ