Υπόθεση μαστροπείας: Τι είπε μία από τις ανήλικες για την μύησή της από «γνωστή της μητέρας της»

Μια 25χρονη με το όνομα Έλενα μπαίνει στο κάδρο των ερευνών της αστυνομίας για το κύκλωμα μαστροπείας ανηλίκων κοριτσιών.

Μία από τις ανήλικες, που εκπόρνευαν οι προαγωγοί, μιλώντας στην ΕΡΤ αποκάλυψε ότι η μυστηριώδης γυναίκα που «ήταν γνωστή της μητέρας της», την μύησε στο κύκλωμα, έκλεινε τα ραντεβού με εύπορους άντρες και μάλιστα αρκετές φορές την είχε συνοδεύσει και σε κάποια από αυτά. Ακόμα έξι άνδρες εμπλέκονται στο κύκλωμα σεξουαλικής εκμετάλλευσης των ανήλικων κοριτσιών. Ήδη έχουν συλληφθεί τρία άτομα σε Κολωνό, Εκάλη και Κορυδαλλό.

«Κάναμε παρέα, ταιριάξαμε. Μου έλεγε, ας πούμε, έλα να δουλέψεις στο κλαμπ μαζί μου, μην κάνεις τέτοια, το ένα το άλλο. Μία άλλη κοπέλα φταίει, που το είπα και στην ΓΑΔΑ. Αυτή η Έλενα, που είναι 25 χρονών και εκμεταλλεύεται πολλά… τέλος πάντων κορίτσια και άλλες. Για τους άλλους το περίμενα έτσι κι αλλιώς εντάξει. Η 25χρονη μένει στο … στην Αττική, αυτή με έπαιρνε παντού συνέχεια μαζί της σε… συναντήσεις, είχε συναντήσεις. Την γνώρισα αυτήν την Έλενα σε κλαμπ, όχι με πλησίασα, η Έλενα μόνο είναι. Την ήξερε και η μάνα μου και νόμιζε ότι είναι καλή κοπέλα αυτή, αλλά τέλος πάντων τα έμαθε. Αυτή ναι όντως με βοήθησε . Υπάρχουν και μηνύματα έτσι και αλλιώς» ανέφερε η ανήλικη.

Το νήμα της υπόθεσης άρχισε να ξετυλίγεται στα τέλη του περασμένου Αυγούστου όταν η μητέρα ενός ανήλικου κοριτσιού από την Πολωνία κατήγγειλε στις αρχές πως η κόρη της μαζί με μία φίλη της συνευρέθηκαν ερωτικά και έναντι αμοιβής με έναν ενήλικα άντρα ονόματι «Κώστα» σε ξενοδοχείο στα Εξάρχεια. Καταθέσεις και βιντεοληπτικά υλικά αποκάλυψαν την δράση του κυκλώματος και σύντομα οι Αρχές έφτασαν στα ίχνη της 31ετών «Λορέλας» από την Αλβανία που φέρεται ως εγκέφαλος του κυκλώματος.

Υπάρχει ένα κύκλωμα πολύ σκληρό που παρά τις διαμαρτυρίες της μητέρας σε πρόσωπα που τηλεφωνούσε από ότι είχε αντιληφθεί από την κόρη της δεν υπήρχε περίπτωση καμία να μπορέσει να βρεθεί λύση. Το κύκλωμα είναι ανοιχτό και προς τη Βόρεια Ελλάδα. Επειδή γνωρίζω τη μητέρα έχει κάνει έναν αγώνα ηρωικό, είναι μα ηρωίδα μητέρα διότι ξέρω ότι κατέφυγε σε όλες τις υπηρεσίες, έδινε πληροφορίες, προσπαθούσε μόνη της, απειλήθηκε η ζωή της, είπε ο δικηγόρος της μητέρας της 15χρονης.

Εκτός από την «Λορέλα», συνελήφθησαν επίσης ένας 34χρονος, που φέρεται να φωτογράφιζε τις ανήλικες και στη συνέχεια ανέβαζε τις φωτογραφίες σε ιστοσελίδες γνωριμιών και ένας 55χρονος, που αναφέρεται με το όνομα Πέτρος. Από τα στοιχεία της αστυνομίας, φέρεται να συνευρέθηκε με τις δύο ανήλικες, καταβάλλοντας ως αμοιβή από 100 ευρώ στην κάθε μία.

Στην δικογραφία που έχει σχηματισθεί για την υπόθεση συμπεριλαμβάνονται ακόμη έξι κατηγορούμενοι ενώ η έρευνα συνεχίζεται για να διαπιστωθεί όλο το εύρος της δραστηριότητας του κυκλώματος.

 

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ