Υπόθεση μαστροπείας ανηλίκων: Συγκλονίζει η μητέρα που ξεσκέπασε το κύκλωμα – «Πήρε την κόρη μου στον λαιμό της»

Συγκλονίζει η μητέρα που ξεσκέπασε το νέο κύκλωμα μαστροπείας, που εκμεταλλευόταν ανήλικα κορίτσια και τα εξωθούσε στην πορνεία στην Αττική. Μετά την καταγγελία της συγκεκριμένης μητέρας άρχισε να ξετυλίγεται το κουβάρι της φριχτής υπόθεσης, που έχει οδηγήσει σε τρεις συλλήψεις έως τώρα.

Η γυναίκα περιέγραψε στο Mega πώς η κόρη της άλλαζε συμπεριφορά και πώς η 25χρονη μαστροπός αλίευε μαθήτριες στα μπαρ και τους υποσχόταν μία λαμπερή εύκολη ζωή, με πολλά χρήματα. Όπως λέει, η κόρη της μπλέχτηκε από τα 14 της χρόνια στον ιστό της αδίστακτης συμμορίας, που ωθούσε στην πορνεία ανήλικα κορίτσια.

Η μητέρα περιγράφει την «δομή» της οργάνωσης και αποκαλύπτει ότι υπάρχουν κι άλλα θύματα.

«Στη μέση είναι πάρα πολλά κορίτσια, εγώ προσωπικά ξέρω επτά. Είναι όλα ανήλικα. Το βουνό ξεκινάει από την Μ… Η Λ… που μπήκε μέσα έχει πάρει στο λαιμό την Δ…, τη 17χρονη. Και η Δ… πήρε στον λαιμό της τη δικιά μου κόρη, 15 χρόνων».

Όπως αναφέρει η μητέρα του κοριτσιού, «γνωρίστηκαν, κάνανε παρέα. Εμένα αυτό το κορίτσι δεν μου άρεσε ποτέ. Της είχα απαγορεύσει να κάνει παρέα, αλλά δεν την άφησε στην ησυχία της».

Η 18χρονη σήμερα κοπέλα, στην οποία αναφέρεται η μητέρα της 15χρονης, υποστηρίζει ότι η συλληφθείσα «Λορέλα» δεν είχε ηγετικό ρόλο στο κύκλωμα και βάζει στο κάδρο την 25χρονη «Έλενα», η οποία εκδιδόταν και η ίδια. «Καμία σχέση με τη Λορέλα, την Έλενα ξέρει, την 25χρονη. Αυτή έκανε τις πιο πολλές… και δεν ξέρω γιατί είναι έξω. Άλλοι θα έπρεπε να είναι μέσα κι είναι έξω δυστυχώς», αναφέρει.

Στο «κάδρο» η 25χρονη «Έλενα»

Η 25χρονη, την οποία έχουν κατονομάσει και τα δύο ανήλικα θύματα του κυκλώματος, φέρεται να «ψάρευε» πελάτες, τους έφερνε σε επαφή με τις ανήλικες και πήγαινε μαζί τους σε αρκετά ραντεβού. Εξετάζεται το οικονομικό όφελος που είχε και εκείνη, πέραν της «Λορέλας» και του επίσης συλληφθέντος 34χρονου από τα Βόρεια Προάστια.

«Τα ραντεβού διαχειριζόταν ο 34χρονος, ο οποίος είχε ανεβάσει και τις φωτογραφίες μας στο διαδίκτυο. Μέσω αυτών κάναμε με την φίλη μου πέντε ραντεβού την ημέρα, διάρκειας μίας ώρας, σε ξενοδοχείο στο Μεταξουργείο, λαμβάνοντας ως αμοιβή 80 ευρώ εγώ και η 15χρονη 120 ευρώ», δήλωσε θύμα του κυκλώματος.

Σύμφωνα με τις καταθέσεις, οι παιδοβιαστές που πήγαιναν στα ραντεβού με τις ανήλικες πλήρωναν έως και 200 ευρώ.

Η «Λορέλα» φέρεται να «ψάρευε» ανήλικες από μπαρ και να τις εξωθούσε την πορνεία, δίνοντάς τους υποσχέσεις για μεγάλη ζωή και εύκολα χρήματα. «Βλέπαμε το καλοκαίρι ότι ερχόντουσαν πανάκριβα αυτοκίνητα κι αφήνανε κάποια κορίτσια, δεν ξέραμε τι ακριβώς κάνανε εδώ», είπε γειτόνισσα της κατηγορούμενης.

Οι τρεις συλληφθέντες -δύο μέλη του κυκλώματος και ένας πελάτης- θα οδηγηθούν την Τρίτη στα δικαστήρια για να απολογηθούν στον ανακριτή.

Οι έρευνες της αστυνομίας αναμένεται να επικεντρωθούν στα ηλεκτρονικά ίχνη των δραστών. Μάλιστα, σύμφωνα με τη μητέρα που κατήγγειλε το κύκλωμα υπάρχουν ακόμα επτά θύματα. Σύμφωνα με πληροφορίες, αναμένεται να κληθεί να καταθέσει και η 25χρονη, που έχουν βάλει στο «κάδρο» και οι δύο ανήλικες.

Δείτε το βίντεο:

 

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ