Μαστροπεία 14χρονης στη Νέα Σμύρνη: «Είχαμε στείλει αναφορά στην Εισαγγελία ανηλίκων» αποκαλύπτει στο enikos.gr ο Κώστας Γιαννόπουλος

Η 14χρονη, που έπεσε θύμα βιασμού και μαστροπείας, φαίνεται ότι είχε δείξει με την συμπεριφορά της σημάδια ότι κάτι περίεργο της συμβαίνει και την απασχολεί. Και αυτό, γιατί η 14χρονη και η αδελφή της το είχαν σκάσει αρκετές φορές από την Μονάδα Κοινωνικής Φροντίδας στην Νέα Σμύρνη όπου διέμεναν και είχαν εξαφανιστεί για ημέρες, γεγονός που είχε προκαλέσει ανησυχία και προβληματισμό στο «Χαμόγελο του Παιδιού».

Νέα Σμύρνη: Η παγίδα που έστησε η αδελφή της 14χρονης στον μαστροπό και τους βιαστές της ανήλικης και ο ρόλος της κοινωνικής λειτουργού

Ο Κώστας Γιαννόπουλος αποκάλυψε στο enikos.gr ότι είχαν εκδώσει τέσσερις φορές missing alert για την 14χρονη και την αδελφή της, ενώ είχαν ενημερώσει την εισαγγελία ανηλίκων ότι πιθανόν κάτι συμβαίνει με τις δύο αδελφές και το σκάνε από το ίδρυμα.

«Είχαμε στείλει αναφορά στην εισαγγελία ανηλίκων ότι φεύγουν από το ίδρυμα και κάτι συμβαίνει. Φτάσαμε να το κάνουμε εμείς που δεν έχουμε άμεση ευθύνη, αλλά στην πραγματικότητα είναι ευθύνη όλων μας», δήλωσε ο πρόεδρος του «Χαμόγελου του Παιδιού», Κώστας Γιαννόπουλος, στο enikos.gr.

Υπόθεση-σοκ στη Νέα Σμύρνη: Εξέδιδαν 14χρονη από ίδρυμα φιλοξενίας Ανηλίκων – 4 συλλήψεις

«Αυτός που έχει την ευθύνη ενημερώνει την εισαγγελία, αν κάποιο παιδί έχει τάση για φυγή ή παραβατικότητα. Αφού δεν το έκαναν εκείνοι, το κάναμε εμείς», συμπλήρωσε ο Κώστας Γιαννόπουλος.

Η αποκάλυψη του εφιάλτη που ζούσε η 14χρονη και ο ρόλος της αδελφής της

Η φρικτή υπόθεση αποκαλύφθηκε όταν η 14χρονη εκμυστηρεύτηκε σε μία άλλη φιλοξενούμενη στη Μονάδα Κοινωνικής Φροντίδας ότι, όταν το σκάει από την δομή συναντιέται με έναν 30χρονο, ο οποίος την εξέδιδε και της έδινε χρήματα. Η φιλοξενούμενη αποκάλυψε τα όσα της είπε η μαθήτρια σε μία κοινωνική λειτουργό.

Η 16χρονη αδελφή της ανήλικης φαίνεται πως ήταν εκείνη που έπαιξε καταλυτικό ρόλο στο να συλληφθούν οι τέσσερις άνδρες, οι οποίοι εμπλέκονται στην υπόθεση.

Μόλις έμαθε τα όσα εφιαλτικά ζούσε η αδελφή της, αποφάσισε να πάρει την κατάσταση στα χέρια της. Όπως αναφέρουν πληροφορίες του enikos.gr, η 16χρονη πήρε το κινητό τηλέφωνο της αδελφής της και το κράτησε, χωρίς εκείνη να το αντιληφθεί. Το βράδυ της Δευτέρας, η 14χρονη το έσκασε ξανά από το ίδρυμα. Όταν κάποια στιγμή το κινητό τηλέφωνο χτύπησε, στην άλλη άκρη της γραμμής ήταν ένας άνδρας, ο οποίος εξέφρασε την επιθυμία του να κλείσει ένα ραντεβού φρίκης με την 14χρονη.

Η 16χρονη δεν έχασε την ψυχραιμία της και αποφάσισε να στήσει παγίδα στον άνδρα που ήθελε να βιάσει την αδελφή της. Προσποιήθηκε ότι ήταν η 14χρονη και κανόνισε μία δήθεν συνάντηση με τον άγνωστο άνδρα στην Αγία Μαρίνα. Τότε, το κορίτσι μίλησε στους υπευθύνους του ιδρύματος, οι οποίοι είχαν ήδη στην διάθεσή τους και την μαρτυρία της κοινωνικής λειτουργού, και ενημέρωσαν τις αστυνομικές Αρχές. Στο ραντεβού δεν μετέβη η ανήλικη, αλλά αστυνομικοί, οι οποίοι πέρασαν χειροπέδες σε τέσσερις άνδρες: τον μαστροπό, δύο άνδρες που φέρεται να είχαν βιάσει την 14χρονη στο παρελθόν και τον οδηγό του αυτοκινήτου που χρησιμοποιούσαν. Πληροφορίες αναφέρουν ότι οι δράστες τραβούσαν σε βίντεο τους φρικτούς βιασμούς της ανήλικης.

Οι πληροφορίες αναφέρουν ότι η 16χρονη δεν περνούσε τον ίδιο εφιάλτη με την αδελφή της και δεν είχε πέσει θύμα μαστροπείας.

 

 

 

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ