Μαρτυρίες για τον «Άλλο Άνθρωπο»: «Έπαιζε καθημερινά από το 2012 – Από τότε που τον ξέρω εγώ, έχει χάσει 1,5 εκατομμύριο ευρώ»

Σαν ένα «βαρύ» παίκτη  στα «φρουτάκια» σε ένα μικρό «καζίνο της γειτονιάς» στην Γλυφάδα παρουσιάζουν τον ιδρυτή της κοινωνικής κουζίνας «Ο Άλλος Άνθρωπος», Κωνσταντίνο Πολυχρονόπουλο, θαμώνες του πρακτορείου.

Συγκεκριμένα, σύμφωνα με ρεπορτάζ του Alpha, άτομο που – όπως λέει – έπαιζε πολλά χρόνια μαζί με τον Κωνσταντίνο Πολυχρονόπουλο, εκτιμά ότι ο ιδρυτής της κοινωνικής κουζίνας έχει «ξεπεράσει το 1,5 εκατομμύριο ευρώ» από το 2012.

«Καθημερινά τον έβλεπα. Έπαιζε εδώ, από το 2012. Ερχόταν άλλοτε μόνος του, άλλοτε με μία ξανθιά.  Έβαζε 3.000 ευρώ, έπαιρνε 2.000 στο χέρι και τα 1.000 τα έπαιζε στα μηχανάκια κάθε μέρα. Από τότε που τον ξέρω εγώ, έχει χάσει 1,5 εκατομμύριο ευρώ. Έπαιζε 2 ευρώ το πάτημα, το μέγιστο ποντάρισμα του μηχανήματος», είπε ο θαμώνας του πρακτορείου στον Alpha.

Άλλος θαμώνας του πρακτορείου ανέφερε πως: «Κάθε μέρα ήταν εδώ, ερχόταν με ένα μαύρο τζιπ και μαζί με ένα άτομο αλβανικής καταγωγής».

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ