Διδυμότειχο: Αύριο το πόρισμα της νεκροψίας για τον θάνατο του βρέφους – Τι είχε συμβεί με το μεγαλύτερο παιδί της οικογένειας

«Φως» στην ακριβή αιτία θανάτου του μόλις 2 μηνών βρέφους στο Διδυμότειχο που μεταφέρθηκε νεκρό σήμερα (30/01) στο νοσοκομείο, θα ρίξει η νεκροψία-νεκροτομή η οποία θα πραγματοποιηθεί αύριο, Τετάρτη. Σύμφωνα με πληροφορίες του enikos.gr, πρόκειται για το δεύτερο τραγικό περιστατικό που σημειώνεται μέσα σε λίγα χρόνια, στην ίδια οικογένεια Ρομά.

Της Κωνσταντίνας Χαϊνά

Σύμφωνα με πληροφορίες του enikos.gr, πρόκειται για το τρίτο παιδί της οικογένειας. Το πρώτο σοβαρό περιστατικό που είχε βιώσει η οικογένεια, ήταν το 2019, όταν το μεγαλύτερο αδελφάκι του βρέφους, είχε μεταφερθεί στο νοσοκομείο Αλεξανδρούπολης, φέροντας πολύ σοβαρά τραύματα από δαγκώματα τρωκτικών στο πρόσωπο και στο χέρι του.

Άμεσα εξετάστηκαν οι συνθήκες διαβίωσης της οικογένειας, οι οποίες φέρεται να αποδείχθηκαν τραγικές, και στη συνέχεια, το 2020, αποφασίστηκε με εντολή των αρμόδιων Αρχών να αφαιρεθεί η επιμέλεια από τους γονείς.

Σημειώνεται πως το τελευταίο διάστημα η οικογένεια είχε εκκινήσει τις διαδικασίες, προκειμένου να τους επιστραφεί η επιμέλεια του μεγαλύτερου παιδιού της, ωστόσο ακολούθησε η δεύτερη τραγωδία με τον θάνατο του βρέφους.

Όπως είναι ήδη γνωστό, ο θάνατος του τρίτου παιδιού που διέμενε σε μία από τις συνοικίες της μουσουλμανικής μειονότητας Διδυμοτείχου, ήταν αιφνίδιος, ωστόσο αναμένεται το πόρισμα από την νεκροψία-νεκροτομή προκειμένου να εξακριβωθεί η αιτία θανάτου του.

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ