Μαρούσι: Σε 8 χρόνια εγκλεισμού καταδικάστηκε η 18χρονη που σκότωσε την φίλη της – Θέλει να μπει στην Ιατρική

Σε 8 χρόνια εγκλεισμού καταδικάστηκε η 18χρονη που την Κυριακή 11 Δεκεμβρίου μαχαίρωσε και σκότωσε την 22χρονη φίλη της στο Μαρούσι. 

Δολοφονία στο Μαρούσι: Ελπίζουμε μήπως βρεθεί κάποιο ελαφρυντικό στοιχείο που θα απαλύνει τον πόνο μας, λένε οι γονείς της 17χρονης

Όπως αναφέρει η σχετική ανακοίνωση του εξέδωσε ο συνήγορος υπεράσπισης Αλέξης Κούγιας, η 18χρονη θα εκτίσει την ποινή της σε Κατάστημα Κρατήσεως Νέων

Αναλυτικά η ανακοίνωση του Αλέξη Κούγια:

Δολοφονία στο Μαρούσι: Σοκάρει το μένος της 17χρονης – Οι 40 μαχαιριές και το γυάλινο μπουκάλι

«Μετά από εξαντλητική διαδικασία πέντε ημερών, ορισμένες εκ των οποίων και σε μεταμεσονύκτιες ώρες, το Δικαστήριο που εκδίκαζε την υπόθεση της 18χρονης Μ.Χ. εξέδωσε σήμερα την απόφασή του, με την οποίαν την καταδίκασε να εκτίσει ποινή εγκλεισμού σε Κατάστημα Κρατήσεως Νέων, ύψους 8 ετών.

Τόσο ο επικεφαλής του γραφείου μας κος Αλέξιος Κούγιας, όσο και οι γονείς της ανήλικης, επίλεκτος καρδιολόγος και επίλεκτη καθηγήτρια, θέλουμε να εκφράσουμε προς την Πρόεδρο και τα μέλη του Δικαστηρίου που εξέδωσε αυτήν την απόφαση την απόλυτη ευγνωμοσύνη μας τόσο για τη διαδικασία, που ήταν υποδειγματική, όσο και για τη διδακτική και κοινωνιολογική προσέγγιση, την οποίαν έκαναν οι κυρίες δικαστές.

Δολοφονία στο Μαρούσι: Αυτή είναι η 17χρονη που σκότωσε την 22χρονη

Η 18χρονη, η οποία ομολόγησε την ενοχή της, υπήρξε άριστη μαθήτρια, με τέλεια γνώση αγγλικών, γαλλικών, μουσικός τριών οργάνων και Πρωταθλήτρια Ελλάδος στο αγώνισμα των 10.000 μέτρων νεανίδων, εξέφρασε τη συντριβή της για την εγκληματική της συμπεριφορά και προετοιμάζεται προκειμένου να εισαχθεί μέσω πανελληνίων εξετάσεων στην Ιατρική Σχολή».

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ