Δολοφονία στο Μαρούσι: Σοκάρει το μένος της 17χρονης – Οι 40 μαχαιριές και το γυάλινο μπουκάλι

Σοκάρει η αγριότητα του φρικτού εγκλήματος στο Μαρούσι. Όπως προέκυψε από την ιατροδικαστική εξέταση, η 22χρονη δέχτηκε περίπου 40 μαχαιριές σε πρόσωπο και λαιμό ενώ η 17χρονη χρησιμοποίησε και γυάλινο μπουκάλι.

Άγρια δολοφονία στο Μαρούσι: 17χρονη μαχαίρωσε 22χρονη φίλη της

Η 17χρονη οδηγήθηκε στον εισαγγελέα το απόγευμα της Δευτέρας και σε βάρος της ασκήθηκε ποινική δίωξη για τετελεσμένη ανθρωποκτονία και παράνομη οπλοχρησία.

«Το παιδί έχει αυτισμό. Οι γονείς προσπάθησαν να το μεγαλώσουν με φυσιολογικές διαδικασίες. Έχει παρακολουθηθεί από 7 διαφορετικούς ψυχιάτρους. Οδηγήθηκε σε μια πράξη από την αγάπη που είχε σε μίσος και εκδικητικότητα. Οι γονείς ζητούν συγγνώμη από την οικογένεια της 22χρονης. Ήταν μια λανθασμένη σχέση, που οι γονείς είχαν την άποψη ότι δεν έπρεπε να γίνει. Η 17χρονη δεν μπορεί να συνειδητοποιήσει πώς το πάθος την οδήγησε σε αυτή την πράξη» δήλωσε ο δικηγόρος της οικογένειας της 17χρονης.

Δολοφονία στο Μαρούσι: Αυτή είναι η 17χρονη που σκότωσε την 22χρονη

Η ανακοίνωση της οικογένειας της 17χρονης

Η οικογένεια της 17χρονης με ανακοίνωση που εξέδωσε μέσω του δικηγόρου της εκφράζει τα συλλυπητήριά της στην οικογένεια του θύματος, ενώ αναφέρει πως η κόρη τους είχε σοβαρά ψυχολογικά προβλήματα, τα οποία παρά την ιατρική βοήθεια δεν είχαν θεραπευτεί. Η ανακοίνωση του δικηγόρου της οικογένειας της 17χρονης, Ανδρέα Θεοδωρόπουλου αναφέρει:

«Χθες έλαβα εντολή από τους γονείς της 17χρονης στο Μαρούσι προκειμένου να υπερασπιστώ την κόρη τους που φέρεται πως τέλεσε ανθρωποκτονία εναντίον της εικοσιδιάχρονης φίλης της.

Δολοφονία στο Μαρούσι: Ιατροδικαστής θα εξετάσει την 17χρονη – «Της είπε να χωρίσουν» κατέθεσε η μητέρα της

Όταν ενημερωθώ από την κ. Ανακρίτρια και λάβω γνώση της δικογραφίας και των συνθηκών του εγκλήματος, τότε θα μπορώ με βεβαιότητα να ενημερώσω την κοινή γνώμη για τις συνθήκες του τραγικού συμβάντος που συγκλόνισε όλη την Ελλάδα. Σίγουρα τα εγκλήματα πάθους όπως το συγκριμένο έχουν πολλές νομικές διακλαδώσεις, αναλύσεις και λεπτομέρειες.  Σήμερα θρηνούν δύο οικογένειες και όχι μία. Η οικογένεια της ανήλικης δράστιδος και η οικογένεια του θύματος.

Εκπροσωπώντας τη φερόμενη ως δράστιδα και έχοντας την ιδιότητα του πληρεξουσίου και αντικλήτου δικηγόρου της σας παραθέτω αυτούσια την ανακοίνωση της οικογένειάς της:

«Ως οικογένεια είμαστε βαθύτατα συγκλονισμένοι για την απώλεια της υπέροχης και αξιαγάπητης φίλης της κόρης μας. Τα θερμότατα συλλυπητήρια στην οικογένειά της, συναισθανόμαστε πλήρως την οδύνη τους για τον άνθρωπό τους.  Τα δύο κορίτσια ξεκίνησαν μια υπέροχη φιλία η οποία δυστυχώς παρεκτράπη παρά τη θέλησή μας και την έντονη αντίδρασή μας.

Η κόρη μας είναι ένα παιδί με έντονα ψυχολογικά προβλήματα, τα οποία δυστυχώς, παρά την ιατρική βοήθεια που της παρείχαμε από την αρχή της εφηβικής της ηλικίας σε αναρίθμητους παιδοψυχίατρους – ψυχολόγους, δεν κατέστη δυνατό να θεραπευθεί. Η δικαιοσύνη θα αποφανθεί για το έγκλημα που τέλεσε η κόρη μας με σκοπό να μην βλάψει κανέναν άλλον εις το μέλλον και τελευταίο τον εαυτό της.

Οι γονείς της αδικοχαμένης κοπέλας γνωρίζουν ότι ο πόνος της απώλειας του παιδιού τους θα ακολουθεί όλους μας για πάντα στη ζωή».

ΑΘΗΝΑ 12-12-2022

Ο ΠΛΗΡΕΞΟΥΣΙΟΣ ΔΙΚΗΓΟΡΟΣ
ΑΝΔΡΕΑΣ ΚΩΝ ΘΕΟΔΩΡΟΠΟΥΛΟΣ
ΔΙΚΗΓΟΡΟΣ ΠΑΡ΄ΑΡΕΙΩ ΠΑΓΩ

 

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ