Μαρούσι: Χειροπέδες σε μέλη «άγουρης» συμμορίας για ληστείες σε βάρος ανηλίκων

Νέο περιστατικό παραβατικότητας ανηλίκων, αυτή τη φορά στο Μαρούσι. Δύο ανήλικοι συνελήφθησαν στο πλαίσιο του αυτοφώρου για ληστεία σε βάρος άλλων συνομήλικών τους, το βράδυ της Δευτέρας (14/8).

Όπως ανακοίνωσε η ΕΛ.ΑΣ., ένας 15χρονος και ένας 16χρονος πλησίασαν δύο ανήλικους με σκοπό την ληστεία, ο ένας ωστόσο αντιλήφθηκε τις προθέσεις τους και τράπηκε σε φυγή. Οι δράστες, τότε, με την απειλή μαχαιριού επιχείρησαν να αφαιρέσουν το τσαντάκι του δεύτερου ανηλίκου, ο οποίος αντιστάθηκε και κατάφερε, επίσης, να διαφύγει. Οι δύο συλληφθέντες δεν δίστασαν να χτυπήσουν στο πρόσωπο το δεύτερο αγόρι, όταν προσπάθησε να τους ξεφύγει.

Λίγο αργότερα, ο 15χρονος και ο 16χρονος μαζί με άλλους δύο συνεργούς τους, προσέγγισαν μία δεύτερη παρέα ανηλίκων, που βρισκόταν σε κοντινό σημείο και με χρήση σωματικής βίας και απειλές απέσπασαν το τσαντάκι του ενός.

Αστυνομικοί έσπευσαν στο σημείο και κατάφεραν να εντοπίσουν τον 15χρονο και τον 16χρονο, οι οποίοι μεταφέρθηκαν στο Τμήμα Ασφαλείας Αμαρουσίου, όπου ταυτοποιήθηκαν ως δράστες των ανωτέρω αξιόποινων πράξεων.

Σε βάρος τους σχηματίστηκε δικογραφία για ληστεία από κοινού, κατ’ εξακολούθηση, τετελεσμένη και σε απόπειρα και οδηγήθηκαν στον αρμόδιο εισαγγελέα.

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ