Μάνος Δασκαλάκης: Η αντίδρασή του στις δηλώσεις Κούγια για βεβήλωση των τάφων των παιδιών του

Αίσθηση έχουν προκαλέσει οι δηλώσεις του συνηγόρου υπεράσπισης της Ρούλας Πισπιρίγκου, Αλέξη Κούγια, ο οποίος ισχυρίστηκε πως ο πατέρας των τριών αδικοχαμένων παιδιών στην υπόθεση της Πάτρας, Μάνος Δασκαλάκης, βεβήλωσε τους τάφους των παιδιών του.

Ρούλα Πισπιρίγκου-Μάνος Δασκαλάκης: Τα παραλειπόμενα από την πρώτη τους συνάντηση μέσα στην δικαστική αίθουσα

Σε δηλώσεις του μετά τη διακοπή της δίκης της 34χρονης κατηγορουμένης και την έξοδό της από την δικαστική αίθουσα, ο Αλέξης Κούγιας ανέφερε στους δημοσιογράφους πως «ο Μάνος Δασκαλάκης πηγαίνει κάθε μέρα στο νεκροταφείο και βγάζει τις φωτογραφίες των παιδιών από τους τάφους, μιλάμε για αισχρή συμπεριφορά. Βεβηλώνει τους τάφους των παιδιών. Αυτό είναι πολύ σοβαρό ποινικό αδίκημα».

Ρούλα Πισπιρίγκου: Στις 11 Ιανουαρίου συνεχίζεται η δίκη – Πρώτος μάρτυρας ο Μάνος Δασκαλάκης

Η αντίδραση του Μάνου Δασκαλάκη

Άτομα του στενού περιβάλλοντος του Μάνου Δασκαλάκη ανέφεραν στην εκπομπή «LiveNews», πως είναι εξοργισμένος με τις επίμαχες δηλώσεις του Αλέξη Κούγια. Μάλιστα τόνισαν πως ο Μάνος Δασκαλάκης είναι ο μοναδικός που έχει το ηθικό και νόμιμο δικαίωμα να επισκέπτεται τους τάφους των τριών παιδιών, κάτι το οποίο κάνει συχνά, τους καθαρίζει, τους περιποιείται και ανάβει τα καντηλάκια τους.

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ