Ρούλα Πισπιρίγκου-Μάνος Δασκαλάκης: Τα παραλειπόμενα από την πρώτη τους συνάντηση μέσα στην δικαστική αίθουσα

Η Ρούλα Πισπιρίγκου και ο Μάνος Δασκαλάκης συναντήθηκαν σήμερα, για πρώτη φορά έπειτα από πολλούς μήνες, μέσα στην αίθουσα του δικαστηρίου όπου θα εκδικαστεί η υπόθεση του θανάτου της κόρης τους, Τζωρτζίνας.

Ρούλα Πισπιρίγκου: Στις 11 Ιανουαρίου συνεχίζεται η δίκη – Πρώτος μάρτυρας ο Μάνος Δασκαλάκης

Ο Μάνος Δασκαλάκης μπήκε αμίλητος στην αίθουσα του δικαστηρίου και έσπευσε να καθίσει μαζί με τους δικηγόρους του, στην πρώτη σειρά των εδράνων, αναμένοντας να ξεκινήσει η διαδικασία. Υπενθυμίζεται ότι ο ίδιος πρόκειται να στηρίξει την κατηγορία σε βάρος της εν διαστάσει συζύγου του.

Σύμφωνα με την εκπομπή «Tlive», ενδιαφέρον είχε η στιγμή που η Ρούλα Πισπιρίγκου μπήκε στην αίθουσα. Η 34χρονη «σάρωσε» με το βλέμμα της όλο τον χώρο.

Ρούλα Πισπιρίγκου: Δεν έγινε δεκτό το αίτημα αναβολής που υπέβαλε ο Αλέξης Κούγιας

Όπως μεταδόθηκε, κάποια στιγμή σηκώθηκε όρθια, κατέβασε την μάσκα της και κοίταξε όλους όσους βρίσκονταν μέσα στην αίθουσα. Πρώτα έστρεψε το βλέμμα της προς τον Μάνο Δασκαλάκη, ο οποίος απέφυγε να την κοιτάξει. Σύμφωνα με την εκπομπή, κοίταξε για λίγα δευτερόλεπτα τον εν διαστάσει σύζυγό της και έμοιαζε να δείχνει απογοητευμένη, ενδεχομένως γιατί θα επιθυμούσε να είχε οπτική επαφή μαζί του.

Η εξωτερική εμφάνιση του πατέρα των τριών νεκρών κοριτσιών από την Πάτρα, ήταν εμφανώς αλλαγμένη. Η σημερινή δημόσια εμφάνισή του ήταν η πρώτη έπειτα πολλούς μήνες και μετά την προφυλάκιση της μητέρας των παιδιών του. Ο ίδιος δεν θέλησε να κάνει δηλώσεις στους δημοσιογράφους.

Έφτασε στα δικαστήρια η Ρούλα Πισπιρίγκου

Δείτε το βίντεο:

 

 

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ