Μάνος Δασκαλάκης για Ρούλα Πισπιρίγκου: “Θα την σκοτώσω” – ΒΙΝΤΕΟ

«Θα την σκοτώσω, εάν αποδειχθεί ότι σκότωσε τα παιδιά μας» δήλωσε ο Μάνος Δασκαλάκης, κατά τη διάρκεια της συνέντευξης που έδωσε στην Αγγελική Νικολούλη και την εκπομπή «Φως στο Τούνελ».

«Η Ίριδα γεννήθηκε δυο χρόνια μετά τη Μαλενα. Ζητούσε η Τζωρτζίνα ένα αδερφάκι. Κάθε μέρα. Το συζητήσαμε με τη Ρούλα. Κοιτάγαμε να είμαστε όσο καλύτερα γινόταν για τη Τζωρτζινα. Μετά τη Μαλένα φοβήθηκα και δεν ήθελα άλλο παιδί και τελικά αποφασίσαμε να κάνουμε την Ίριδα. Όταν αποφάσισα να φύγω από το σπίτι, επειδή έμαθα κάτι στο οποίο δεν θέλω να αναφερθώ, είχαμε τσακωθεί άγρια. Στα παιδιά δεν είχε δώσει το παραμικρό δείγμα ότι τους φώναζε. Μπροστά μας δεν τα είχε ακουμπήσει ποτέ. Μεταξύ μας έγινε ένας τσακωμός μεγάλος. Έφυγα από το σπίτι γιατί δεν μου άρεσαν οι εντάσεις μπροστά στα παιδιά» τόνισε ο Μάνος Δασκαλάκης μιλώντας στην Αγγελική Νικολούλη.

«Γενικά προσπαθούσε η Ρούλα την Τζωρτζίνα μην την ακουμπάει κανένας. Κοιμόταν βαριά η Τζωρτζίνα σαν παιδί. Αν έκλαιγε για ώρα θα σηκωνότανε. Δεν γνωρίζω αν πήρανε πρώτα εμένα στην Ίριδα. Όταν μπήκα στο σπίτι, είδα τη Ρούλα να κάνει ΚΑΡΠΑ στο παιδί. Ξαναέζησα ότι ζήσαμε στην Μαλένα. Έπιασα το παιδί της και ήταν παγωμένο. Η Δήμητρα είχε τραβήξει την Τζωρτζίνα στο πλάι και η Ρούλα φώναζε ”όχι και αυτό το παιδί”. Αν υπήρχε κάτι που μου είχε περάσει από το μυαλό με την ιατροδικαστική εξέταση που έβγαλε άλλο πόρισμα σταμάτησα να το σκέφτομαι. Που να πάει το μυαλό μου ότι μια μάνα θα σκότωνε τα παιδιά της. Πόσο μάλλον όταν αυτά τα παιδιά είναι τα δικά μου παιδιά. Δεν δέχομαι να πάω να την δω στις φυλακές. Για κανέναν λόγο.

«Θα προσπαθήσω να μάθω όλη την αλήθεια. Έστω και αργά. Αν σκεφτόμουν ότι κάτι δεν πάει καλά θα την είχα σκοτώσει. Δεν θα φτάναμε ως εδώ. Ούτε μέχρι τη σύλληψη» ανέφερε ο Μάνος Δασκαλάκης

Και συνέχισε: «Αν αποδειχθεί και για τα δυο άλλα παιδιά, για εμένα δεν υπάρχει τιμωρία. Θέλω να μπω μισή ώρα μαζί της στο κελί. Και ας πάω εγώ στη φυλακή μετά. Θα την σκοτώσω. Θα την σκοτώσω και δεν το διαπραγματεύομαι. Θέλω όμως να αποδειχθεί μέχρι τέλους η αλήθεια. Να αποδειχθεί όμως»

«Είδα την Τζωρτζίνα στον ύπνο μου δυο ημέρες πριν τη σύλληψή της. Ήταν αυτή λέει ζωντανή και η Ρουλα νεκρή. Αλλά δεν θυμάμαι τι μου είπε. Ήταν ήρεμη. Η Τζωρτζίνα έδειξε τη δικαίωση και θα την δείξει και για τα άλλα παιδιά. Βοήθησε αυτό το παιδί να φανεί η αλήθεια για όλα. Αυτό το παιδί ήταν μπροστά σε όλα. Έχω πει πολλές φορές να έφευγα εγώ και να γύρναγε αυτή. Όχι μόνο για την Τζωρτζίνα. Για όλα μου τα παιδιά» αποκάλυψε ο Μάνος Δασκαλάκης.

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ