Πάτρα: Οι Αρχές ερευνούν το πρόσωπο “κλειδί” που έδωσε στη Ρούλα Πισπιρίγκου την κεταμίνη

Ραγδαίες είναι οι εξελίξεις σχετικά με την υπόθεση θανάτου της Τζωρτζίνας, η οποία δολοφονήθηκε με θανατηφόρα δόση κεταμίνης. Οι εξελίξεις αφορούν στην πορεία της κεταμίνης και στο πώς έφθασε στα χέρια της Ρούλας Πισπιρίγκου, η οποία κατηγορείται για τη δολοφονία της 9χρονης κόρης της. Την ίδια στιγμή, το Πανελλήνιο παρακολουθεί με κομμένη ανάσα την υπόθεση των νεκρών παιδιών στην Πάτρα.

Ανοιχτό είναι το ενδεχόμενο η Ρούλα Πισπιρίγκου να προμηθεύτηκε η κεταμίνη, χέρι με χέρι. Σύμφωνα με όσα είπε ο δημοσιογράφος της εφημερίδας «Πελοπόννησος», Γιώργος Αναστασόπουλος στο κεντρικό δελτίο του MEGA, οι αξιωματούχοι του Ανθρωποκτονιών ερευνούν ακόμη δύο ενδεχόμενα σχετικά με την προμήθεια της κεταμίνης. «Το ένα είναι από το διαδίκτυο, η δεύτερη περίπτωση είναι να έγινε από φαρμακαποθήκη και η τρίτη περίπτωση που μπορεί να έχει λειτουργήσει συνδυαστικά με το πρώτο, να προμηθεύτηκε χέρι με χέρι την κεταμίνη η Ρούλα Πισπιρίγκου, αφού συγγενικό της άτομο έχει εντοπιστεί από τις διωκτικές Αρχές. Είναι άτομο που έχει σχέση με ναρκωτικές ουσίες, πρόσωπο στενό, το οποίο ελέγχεται».

Σημειώνεται πως το συγκεκριμένο άτομο έχει κληθεί από την Αστυνομία για κατάθεση. Ο δημοσιογράφος τόνισε πως είναι πολύ πιθανό τώρα με την εκταφή του tablet να φανεί ποια είναι η διαδρομή της Πισπιρίγκου στο διαδίκτυο και εάν, προκειμένου να εξαφανίσει τα ίχνη της, ενδεχομένως προμηθεύτηκε την κεταμίνη από το πρόσωπο αυτό.

Επίσης, το κεντρικό δελτίο ειδήσεων του Star μετέδωσε πως εξετάζεται από τις Αρχές συγγενικό πρόσωπο της Ρούλας Πισπιρίγκου, που φέρεται να ανήκει στον χώρο των τοξικομανών, ως το άτομο που ενδέχεται να τη βοήθησε να βρει την κεταμίνη. Τις επόμενες ώρες, σύμφωνα με το Star, το συγκεκριμένο άτομο δεν αποκλείεται να κληθεί να απαντήσει σε συγκεκριμένες ερωτήσεις των Αρχών, όπως το αν βοήθησε την κατηγορουμένη να βρει τη συγκεκριμένη ουσία.

«Συνήθως η κεταμίνη στις πιάτσες των ναρκωτικών βρίσκεται σε σκόνη και σε υγρή μορφή, την οποία χρησιμοποιούν σαν υποκατάστατο, όταν έχουν έλλειψη άλλων πιο σκληρών ναρκωτικών. Είναι πάρα πολύ εύκολο για έναν τοξικομανή να βρει», σχολίασε ο ταξίαρχος εν αποστρατεία, Θανάσης Κατερινόπουλος.

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ