Μάνος Δασκαλάκης: «Είναι ένας διαλυμένος άνθρωπος» λέει ο δικηγόρος του – Πώς θα απαντήσει στη μήνυση Κούγια

«Ο Μάνος Δασκαλάκης είναι ένας διαλυμένος άνθρωπος» δήλωσε ο δικηγόρος του πατέρα των τριών αδικοχαμένων παιδιών από την Πάτρα, κ. Δημήτρης Γεωργακόπουλος, στο απόηχο της εξέτασης του πελάτη του στο Μικτό Ορκωτό Δικαστήριο Αθηνών, όπου δικάζεται η Ρούλα Πισπιρίγκου για την ανθρωποκτονία της Τζωρτζίνας.

Δίκη Πισπιρίγκου: Το παρασκήνιο της «βόμβας» Δασκαλάκη – Το sms για τα μάγια και η «επιστήθια φίλη»

Μιλώντας στο κεντρικό δελτίο ειδήσεων του ΑΝΤ1 και τον Νίκο Χατζηνικολάου, ο κ. Γεωργακόπουλος ανέφερε ότι όλο αυτό το διάστημα και κυρίως μετά την σύλληψη της Ρούλας Πισπιρίγκου, οι καταιγιστικές εξελίξεις έχουν κάνει τον Μάνο Δασκαλάκη να αναθεωρήσει πολλά πράγματα για τη ζωή του, και να βιώσει πράγματα, τα οποία δεν τα χωράει ο ανθρώπινος νους.

«Μπορώ να σας πω ότι κάποιος που έχει πλήρη άποψη των περιστατικών με τη σειρά που έγιναν, βάσει δικογραφίας, το τι πίεση έχει δεχθεί ο κ. Δασκαλάκης, η απώλεια των τριών τέκνων του, η σύλληψη της συζύγου του και όλο αυτό το φορτίο που κουβαλάει, τον έκαναν να λυγίσει για πρώτη φορά σε κοινή θέα, είναι ένας διαλυμένος άνθρωπος, παρόλο που έχει επιχειρηθεί σε ένα μεγάλο διάστημα να δημιουργηθεί μία εντύπωση για το αντίθετο και είναι πάρα πολύ επιβαρυμένος», ανέφερε χαρακτηριστικά ο δικηγόρος του Μάνου Δασκαλάκη.

Δίκη Πισπιρίγκου: Ξέσπασε σε κλάματα ο Μάνος Δασκαλάκης – Οι χαρτορίχτρες, τα μάγια και η εμμονή της κατηγορουμένης

Πώς θα απαντήσει στη μήνυση Κούγια

Αναφορικά με το πώς θα απαντήσουν στην μήνυση του Αλέξη Κούγια, ο οποίος κατηγορεί τον κ. Δασκαλάκη ότι όλα όσα έχει καταθέσει είναι ψευδή, ο κ. Γεωργακόπουλος απάντησε πως πληροφορήθηκε από δημοσιογράφους για την μήνυση αυτή και δεν ξέρει ποιες είναι οι προθέσεις του γνωστού ποινικολόγου. «Αν πράγματι έχει αυτήν την πρόθεση, έχει κάθε δικαίωμα να το κάνει. Η κατηγορούμενη έχει την τύχη να έχει έναν πολύ μαχητικό δικηγόρο και εμείς θα απαντήσουμε αναλόγως», είπε.

Σε ό,τι αφορά στις κατηγορίες που εξαπέλυσε ο Μάνος Δασκαλάκης κατά της Ρούλας Πισπιρίγκου, για την οποία ανέφερε ότι είναι μία εμμονική μητέρα, ο δικηγόρος του Μάνου Δασκαλάκη ανέφερε: «Τα περιστατικά, τα οποία ήταν γνωστό από την προσωπική του ζωή, από τη στιγμή της σύλληψης της κατηγορουμένης και μετά είχε μπει σε μία διαδικασία να επαναξιολογήσει πάρα πολλά πράγματα από την κοινή τους ζωή αφενός και αφετέρου έχουν έρθει σε γνώση του πράγματα, τα οποία δεν ήξερε κατά την κοινή τους ζωή. Ακόμη και χθες ήρθαν σε γνώση του μήνυμα της κατηγορουμένης με τη φίλη της και σε συνδυαστικά με μηνύματα που είχε ανταλλάξει η κατηγορουμένη με την αδερφή της, τα οποία είναι στη δικογραφία, αναφέρουν πράγματα για την προσωπική τους ζωή και τον έκαναν να επαναξιολογήσει πολλά πράγματα», συμπλήρωσε ο κ. Γεωργακόπουλος.

«Βόμβα» Δασκαλάκη: «Ενώ είχε πεθάνει η Τζωρτζίνα, η Πισπιρίγκου έστειλε sms σε φίλη της ότι θέλει να πάρει το σπέρμα μου»

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ