Δίκη Πισπιρίγκου: Το παρασκήνιο της «βόμβας» Δασκαλάκη – Το sms για τα μάγια και η «επιστήθια φίλη»

Το παρασκήνιο της «βόμβας» που έριξε ο Μάνος Δασκαλάκης σήμερα, λίγο πριν ολοκληρωθεί η δικάσιμος στη δίκη της Ρούλας Πισπιρίγκου για την δολοφονία της Τζωρτζίνας, μετέδωσε η εκπομπή «TLive».

Δίκη Πισπιρίγκου: Ξέσπασε σε κλάματα ο Μάνος Δασκαλάκης – Οι χαρτορίχτρες, τα μάγια και η εμμονή της κατηγορουμένης

Ο πατέρας των τριών νεκρών κοριτσιών από την Πάτρα ισχυρίστηκε ότι στις 5 Φεβρουαρίου 2022, τρεις ημέρες μετά την κηδεία της Τζωρτζινας, η Ρούλα Πισπιρίγκου έστειλε γραπτό SMS σε κολλητή της φίλη, στην οποία εξομολογήθηκε ότι ήθελε να πάρει το σπέρμα του Μάνου Δασκαλάκη, για να του κάνει… μάγια ώστε να τον «δέσει» να μην της φύγει.

«Υπάρχουν μηνύματα με την πιο επιστήθια φίλη της, που συνομιλεί με χαρτορίχτρες και ζητά τα λεφτά της πίσω γιατί εγώ έφυγα από το σπίτι τελικά και δεν πέσανε μέσα σε όσα της λέγανε. Επίσης υπάρχουν μηνύματα με την ίδια φίλη… ντρέπομαι ειλικρινά ακόμα και να το πω… 5/2/2022 ενώ έχει φύγει το παιδί που η χαρτορίχτρα της έχει πει ένα τρόπο, φαίνεται από τα μηνύματα, τον τρόπο που επιχειρεί, ενώ εγώ τη στηρίζω με όλη μου τη δύναμη γιατί δεν ήθελα να τα πιστέψω, ήθελε να με ρίξει στο κρεβάτι για να πάρει το σπέρμα μου και να μου κάνει μαγιά. Ντρέπομαι που το λέω. Τόσα χρόνια δεν πίστευα ότι μπορεί να πάει σε χαρτορίχτρες. Αυτή είναι η εμμονή της» ανέφερε ο Μάνος Δασκαλάκης.

«Βόμβα» Δασκαλάκη: «Ενώ είχε πεθάνει η Τζωρτζίνα, η Πισπιρίγκου έστειλε sms σε φίλη της ότι θέλει να πάρει το σπέρμα μου»

Σύμφωνα με την εκπομπή του Alpha, η «επιστήθια φίλη» στην οποία φέρεται να έστειλε το μήνυμα η Ρούλα Πισπιρίγκου είναι μία γυναίκα που κρατούσε αρκετές φορές την άτυχη Τζωρτζίνα στο σπίτι της και λέγεται ότι «είναι αρκετά κοντά με τον κ. Δασκαλάκη σήμερα», παρόλο που ο ίδιος δεν το παραδέχεται, όπως μεταδόθηκε.

Δείτε το βίντεο:

Δίκη Πισπιρίγκου: «Ήταν σαρκικό» είπε ο Δασκαλάκης για την εξωσυζυγική σχέση – «Είμαστε υποχρεωμένοι να σας μηνύσουμε» απάντησε ο Κούγιας

 

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ