«Βόμβα» Δασκαλάκη: «Ενώ είχε πεθάνει η Τζωρτζίνα, η Πισπιρίγκου έστειλε sms σε φίλη της ότι θέλει να πάρει το σπέρμα μου»

Μία «βόμβα» έριξε σήμερα ο Μάνος Δασκαλάκης λίγο πριν ολοκληρωθεί η δικάσιμος στη δίκη της Ρούλας Πισπιρίγκου για την ανθρωποκτονία της Τζωρτζίνας.

Δίκη Πισπιρίγκου: «Ήταν σαρκικό» είπε ο Δασκαλάκης για την εξωσυζυγική σχέση – «Είμαστε υποχρεωμένοι να σας μηνύσουμε» απάντησε ο Κούγιας

Σύμφωνα με την εκπομπή «Tlive», o πατέρας των τριών κοριτσιών ισχυρίστηκε ότι στις 5/2/2022, έξι ημέρες μετά τον θάνατο της Τζωρτζίνας, και αφού δηλαδή είχαν πεθάνει και τα τρία τους παιδιά, η Ρούλα Πισπιρίγκου έστειλε γραπτό SMS σε κολλητή της φίλη, στην οποία εξομολογήθηκε ότι ήθελε να πάρει το σπέρμα του Μάνου Δασκαλάκη, για να του κάνει μάγια ώστε να τον δέσει να μην της φύγει.

Ο Μάνος Δασκαλάκης προσκόμισε το μήνυμα αυτό στο δικαστήριο.

Ρούλα Πισπιρίγκου: Νέο «μπρα ντε φερ» Κούγια – Δασκαλάκη σήμερα στο δικαστήριο

Τι είπε ο Αλέξης Κούγιας για το μήνυμα της Ρούλας Πισπιρίγκου

«Εάν υπάρχουν αυτά τα μηνύματα θα τα δούμε στα έγγραφα. Το να το λέει ο κ. Δασκαλάκης τώρα και έπειτα από τρεις ημέρες και έπειτα από 14 μήνες από την έναρξη της διερεύνησης και ενώ δεν το έχει καταθέσει ποτέ μέχρι σήμερα, είναι κάτι που δημιουργεί πάρα πολλές αμφιβολίες» ανέφερε ο συνήγορος της κατηγορουμένης, Αλέξης Κούγιας

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ