Μάνατζερ ποδοσφαιριστών απέκρυψε 7,7 εκατ. ευρώ

“Λαυράκια” έβγαλαν οι ελεγκτές του ΣΔΟΕ κατά τους ελέγχους τον Ιούλιο.

Ανάμεσα στους φοροφυγάδες και ένας μάνατζερ ποδοσφαιριστών ο οποίος απέκρυψε εισοδήματα ύψους 7,7 εκατομμυρίων ευρώ!

Συγκεκριμένα, ο μάνατζερ ποδοσφαίρου απέκρυψε εισοδήματα ύψους 7.742.963,59 € υποβάλλοντας ανακριβείς δηλώσεις φορολογίας εισοδήματος. Η διαπίστωση έγινε από την επεξεργασία των τραπεζικών λογαριασμών και την αντιπαραβολή τους με τις φορολογικές του δηλώσεις.

Ανάμεσα στις περιπτώσεις φοροδιαφυγής που ξεχώρισσαν είναι και οι παρακάτω: 

– Αυτοκινητιστής, απέκρυψε εισοδήματα ύψους 5.778.761,34 € υποβάλλοντας ανακριβείς δηλώσεις φορολογίας εισοδήματος. Η διαπίστωση έγινε από την επεξεργασία των τραπεζικών λογαριασμών και την αντιπαραβολή τους με τις φορολογικές του δηλώσεις.

– Επιχειρηματίας με δραστηριότητα την παροχή επιχειρηματικών συμβουλών και άλλων συμβουλών διαχείρισης, απέκρυψε φορολογητέα ύλη συνολικής αξίας 17.600.000,00 €, η οποία στοιχειοθετήθηκε από επεξεργασία τραπεζικών λογαριασμών σε σύγκριση με τα δηλωθέντα εισοδήματα. Το ανωτέρω ποσό συνιστά αδήλωτα εισοδήματα των χρήσεων που αφορά.

– Επιχείρηση με χονδρικό εμπόριο κρεάτων, εξέδωσε τριακόσια τριάντα (330) εικονικά φορολογικά στοιχεία συνολικής αξίας 11.094.536,18 €., για ανύπαρκτες συναλλαγές στο σύνολο τους.

Διαβάστε επίσης

ΣΔΟΕ: Η μεγάλη λίστα της φοροδιαφυγής

 

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ