Μακελειό στην Αρτέμιδα: Προφυλακίστηκαν οι δύο Τούρκοι συλληφθέντες μετά τις απολογίες τους

Έπειτα από μία διαδικασία που κράτησε σχεδόν 10 ώρες, ανακριτής και εισαγγελέας έκριναν προσωρινά κρατούμενους τον 32χρονο και τον 28χρονο Τούρκο που φέρονται ότι ήταν ανάμεσα στους εκτελεστές των έξι ομοεθνών τους στην Αρτέμιδα.

της Άννας Κανδύλη

Οι απολογίες των κατηγορούμενων για ανθρωποκτονία κατά συρροή και κατά συναυτουργία και παράβαση του νόμου περί όπλων ολοκληρώθηκαν μετά τα μεσάνυχτα με τους δύο να αρνούνται τη συμμετοχή τους στη δολοφονία.

Σύμφωνα με πληροφορίες, ο 32χρονος Τούρκος, που φέρεται να οδήγησε τους έξι άνδρες στο σημείο της ενέδρας το απόγευμα της 11ης Σεπτεμβρίου, αποδέχτηκε ότι ήταν ο οδηγός του μπλε αυτοκινήτου με τις γερμανικές πινακίδες, ωστόσο αρνείται ότι τους δολοφόνησε. Ο κατηγορούμενος μάλιστα προσκόμισε έγγραφα, μεταξύ των οποίων η έκθεση της Δ.Ε.Ε. που δεν αναφέρει εύρεση πυρίτιδας στο σώμα ή τα ρούχα του. Φέρεται δε να υποστήριξε ότι γνώριζε τα θύματα, ήταν φίλοι του και δεν θα τους έβλαπτε.

Ο 28χρονος συγκατηγορούμενός αρνείται ότι ήταν στο σημείο της δολοφονίας την 11η Σεπτεμβρίου ενώ υποστήριξε πως δε γνωρίζει κανένα από τα έξι θύματα.

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ