Ζέτα Δούκα: Ο γάμος είναι μία σύμβαση και δεν με αφορά

Χωριστούς δρόμους αποφάσισαν να τραβήξουν η Ζέτα Δούκα και ο Μιχάλης Χατζηαντωνάς, έπειτα από 10 χρόνια κοινής πορείας. Οι κάμερες των τηλεοπτικών εκπομπών συνάντησαν την Ζέτα Δούκα και μεταξύ άλλων η γνωστή ηθοποιός μίλησε για τον γάμο.

«Το τηλέφωνό μου χτύπησε για να είμαι φέτος στη τηλεόραση. Θα είμαι σε μία σειρά, η οποία θα ξεκινήσει γυρίσματα από τον καινούργιο χρόνο» είπε αρχικά.

Μιλώντας για τους ηθοποιούς που μπαίνουν στην παρουσίαση, αλλά και τον κόσμο που μπαίνει στον χώρο της επιστροφής, χωρίς να το έχει σπουδάσει, εξήγησε πως: «Το θέμα είναι να βρίσκεις νόημα σε αυτό που κάνεις, να θέλεις να επικοινωνήσεις κάτι μέσα απ’ αυτό. Θα τολμούσα ξανά να παρουσιάσω, εφόσον υπάρχει μια καλή ιδέα και υπάρχει διάθεση επικοινωνίας κάποιου πράγματος που εμένα με ενδιαφέρει πολύ, φυσικά και θα το έκανα. Όλοι οι άνθρωποι νομίζω ότι έχουμε το δικαίωμα να δοκιμάσουμε τα πάντα».

Σε ερώτηση για την επιστροφή του Γιώργου Κιμούλη στο θέατρο, απάντησε ότι: «Δεν θα το σχολιάσω».

«Για εμένα ο γάμος είναι μία σύμβαση, η οποία δεν με αφορά. Δεν χρειάζεται η σύμβαση του γάμου για να είναι κάποιος παντρεμένος με έναν άνθρωπο, να είναι αφοσιωμένος σε αυτόν τον άνθρωπο, να τον ενώνουν πράγματα τα οποία δεν έχουν να κάνουν με τα χαρτιά και τις υπογραφές. Το θέμα είναι πόσο θέλεις να είσαι εκεί, τι φέρνεις από την ψυχή σου και τον εαυτό σου σε μία σχέση. Αυτά είναι που έχουν σημασία» ανέφερε μιλώντας για τον γάμο.

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ