Μαίρη Χρονοπούλου: Βρέθηκε νέα διαθήκη – «Περιπλέκονται τα πράγματα», λέει ο δικηγόρος της

Ανοίγει την ερχόμενη εβδομάδα η νέα διαθήκη της Μαίρης Χρονοπούλου, ωστόσο σύμφωνα με τα όσα δήλωσε ο δικηγόρος της έχει καθυστερήσει η δημοσίευσή της.

Μαίρη Χρονοπούλου: Τι λέει ο πρόεδρος του «Χαμόγελου του παιδιού» για το σπίτι της ηθοποιού

Μιλώντας στο mega ο δικηγόρος της Μαίρης Χρονοπούλου Δημήτρης Χατζημιχάλης  ανέφερε: «Περιπλέκονται τα πράγματα διότι χθες είχαμε μια δίκη στο ειρηνοδικείο του Κορωπίου οπού ο κ. Γιαννόπουλος εμφανίστηκε σαν μάρτυρας και είπε ότι τα πράγματα είναι του “Χαμόγελου του Παιδιού” ενώ δεν υπάρχουν τέτοια έγγραφα και στοιχεία. Μόνο για τα ακίνητα είχε κάνει δωρεά η Μαίρη, σύμφωνα με τα έγγραφα που έχουμε στα χέρια μας».

Kι έπειτα ο κ. Χατζημιχάλης συμπλήρωσε πως ο κ. Γιαννόπουλος «είπε και κάτι πολύ ενδιαφέρον, ότι δεν προτίθεται να κάνει ένα μουσείο όπως είχε πιο παλιά. Είπε ότι θα κάνει κάτι σαν μουσείο, αλλά αυτό δεν είναι μουσείο. Θα περιμένουμε να δούμε ποιος είναι ο κληρονόμος που ήθελε η Μαίρη να αφήσει την περιουσία που της απέμεινε».

Μαίρη Χρονοπούλου: Τι θα γίνει με την κινητή της περιουσία

Τέλος, σύμφωνα με τον δικηγόρο της Μαίρης Χρονοπούλου, αυτή είναι η μία και μοναδική διαθήκη που άφησε η ηθοποιός, καθώς οι οδηγίες για την καύση της δεν ήταν διαθήκη, αλλά «έγγραφο».

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ