Μαγνησία: Μεθυσμένος έπιασε το τιμόνι και «μπούκαρε» σε πιτσαρία

Μεθυσμένος έχασε τον έλεγχο του αυτοκινήτου του και «μπούκαρε» σε πιτσαρία στην Μαγνησία και συγκεκριμένα στην Μακρυράχη.

Ο 53χρονος οδηγός ενεπλάκη στο ατύχημα, το οποίο ευτυχώς είχε μόνο υλικές ζημιές. Συνελήφθη και σε έλεγχο μέθης με ηλεκτρονική συσκευή αλκοολομέτρου, βρισκόταν υπό την επήρεια αλκοόλ σε ποσοστό 1,25 mg/lt εκπνεόμενου αέρα στην πρώτη μέτρηση και 1,18 mg/lt κατά τη δεύτερη μέτρηση, σύμφωνα με την ιστοσελίδα, magnesianews.gr.

Ο 53χρονος οδηγήθηκε στην εισαγγελέα υπηρεσίας, που του άσκησε δίωξη για οδήγηση υπό την επήρεια οινοπνεύματος, ενώ παρήγγειλε προκαταρκτική εξέταση για να διευκρινιστούν ζητήματα όπως το εάν η πιτσαρία ήταν ανοιχτή και αν υπήρχε κόσμος μέσα που κινδύνευσε, για να αποφασιστεί αν θα του ασκηθεί δίωξη για κίνδυνο ανθρώπων (είναι αδίκημα του Τριμελούς Πλημμελειοδικείου) ή πραγμάτων (του Μονομελούς).

Ο οδηγός παραδέχτηκε ότι είχε πιει και απασχολεί για πρώτη φορά τις Αρχές, ενώ αφέθηκε ελεύθερος και από το αποτέλεσμα της προκαταρκτικής, που ανατέθηκε στον Αστυνομικό Σταθμό Ζαγοράς, θα εξαρτηθεί σε ποιο δικαστήριο θα οριστεί δικάσιμος σε βάρος του.

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ