MasterChef: «Έπαθα ανακοπή, ήμουν off για λίγα λεπτά…» – Συγκλονισμένοι οι κριτές

Με νέο επεισόδιο επέστρεψε το βράδυ της Δευτέρας το MasterChef. Η εξομολόγηση ενός διαγωνιζόμενου συγκλόνισε τους κριτές.

MasterChef: H φωτιά στο Μάτι άλλαξε τη ζωή του Αλέξανδρου

Ο Θωμάς άρχισε να απαντά σε ερωτήσεις των κριτών για τη ζωή του γενικότερα και αποκάλυψε ότι υπήρξε μία περίοδος που ζύγιζε 230 κιλά. Ο διαγωνιζόμενος από τη Θεσσαλονίκη αναφέρθηκε και στη στιγμή που έπαθε ανακοπή.

«Είχα φτάσει 18 ετών τα 230 κιλά και όταν ήμουν 19 ετών είχα ένα περιστατικό που έπαθα ανακοπή και για κάποια λεπτά ήμουν off στα επείγοντα. Με επανέφεραν με αδρεναλίνη και ηλεκτροσόκ. Αυτό είχε ως αποτέλεσμα να προσπαθήσω να μπω στη διαδικασία της δίαιτας για πρώτη φορά στη ζωή μου -γιατί όσες φορές είχα προσπαθήσει εκείνη την περίοδο δεν τα κατάφερα. Αφότου βρήκα τη θέληση μέσα μου, αποφάσισα να πάω να το σπουδάσω για να βοηθήσω κι άλλους», συγκλονίζοντας τους κριτές του MasterChef.

Στη συνέχεια μιλώντας στην κάμερα του MasterChef, πρόσθεσε: «Τα έχασα με πολύ σκληρή δίαιτα. Όλη αυτή η εμπειρία άλλαξε τη ζωή μου και την όλη κοσμοθεωρία μου. Γυμνάζομαι, αλλά λόγω δουλειάς, όποτε προλαβαίνω. Μέχρι πριν από 2 χρόνια έκανα bodybuilding επαγγελματικά».

Ο Λεωνίδας Κουτσόπουλος που αρχικά έμεινε άφωνος με όσα άκουσε, στη συνέχεια ρώτησε τον διαγωνιζόμενο περισσότερες λεπτομέρειες.

Τελικά, ο Θωμάς δεν έπεισε τους κριτές με την προσπάθειά του και δεν πέρασε στην επόμενη φάση του διαγωνισμού του MasterChef.

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ