Mad Clip: Συντετριμμένες Φουρέιρα και Τάμτα στην κηδεία

Στο πλευρό της μητέρας και της αδελφής του Mad Clip βρέθηκαν τη Δευτέρα η Ελένη Φουρέιρα και Τάμτα που είχαν συνεργαστεί στο πρόσφατο παρελθόν με τον 34χρονο τράπερ, ο οποίος έχασε τη ζωή του στην άσφαλτο την περασμένη Πέμπτη στη Βουλιαγμένη.

Τόσο η Φουρέιρα όσο και η Τάμτα ήταν συντετριμμένες. Η πρώτη, μάλιστα, έφθασε στην εκκλησία στο Παλαιό Φάληρο, όπου τελούνταν η εξόδιος ακολουθία, υποβασταζόμενη και φορώντας λευκά ρούχα.

Θυμίζουμε πως η Ελένη Φουρέιρα ήταν μαζί με τον Mad Clip στον γάμο λίγο πριν από το μοιραίο τροχαίο και μάλιστα ανέβηκαν μαζί στην πίστα και ξεσήκωσαν τους νεόνυμφους και τους καλεσμένους με την επιτυχία τους «Μπορεί».

Δείτε το βίντεο από τον Alpha:

Mad Clip: Λαοθάλασσα στην κηδεία του – Με τραγούδια το τελευταίο αντίο – ΒΙΝΤΕΟ

Πλήθος κόσμου, κυρίως νεαρής ηλικίας, συγκεντρώθηκε το μεσημέρι της Δευτέρας στην Παναγίτσα Παλαιού Φαλήρου για να πει το τελευταίο «αντίο» στον Mad Clip.

Οι θαυμαστές του επέλεξαν διάφορους τρόπους να πουν «αντίο» στον 34χρονο τράπερ. Άλλοι έμεναν μέσα στα αυτοκίνητά τους και έβαζαν στη διαπασών τα τραγούδια του, που ακούγονταν τόσο εντός του ναού, όπου τελούνταν η εξόδιος ακολουθία όσο και στον περιβάλλοντα χώρο της εκκλησίας.

Άλλοι, έκαναν «παιχνίδια» με τις μηχανές τους. Σπίνιαραν μπροστά από τον ιερό ναό θυμίζοντας μ’ αυτόν τον τρόπο το πόσο άρεσε στον τραγουδιστή και δημιουργό να κάνει κάτι τέτοιο με το αυτοκίνητο του.

Όπως έλεγαν, ο Mad Clip ήταν ίνδαλμα γι’ αυτούς, ενώ δεν ήταν λίγοι εκείνοι που δεν μπορούσαν να συγκρατήσουν τα δάκρυά τους.

Συγγενείς και φίλοι του τράπερ δεν μπορούσαν να πιστέψουν ότι ο Πήτερ Αναστασόπουλος, όπως ήταν το πραγματικό του όνομα, δεν είναι πια κοντά τους, καθώς έφυγε τόσο ξαφνικά και πρόωρα από τη ζωή.

Δείτε τα βίντεο που μας έστειλαν αναγνώστες του enikos.gr:

Το εντυπωσιακό γκράφιτι σε πολυκατοικία στο Μεταξουργείο

Ένα εντυπωσιακό γκράφιτι με το πρόσωπο του Mad Clip δεσπόζει, πλέον, σε πολυκατοικία επί της οδού Πηνελόπης στην περιοχή του Μεταξουργείου.  

Δημιουργός του εντυπωσιακού αυτού γκράφιτι του 34χρονου τράπερ είναι ο γνωστός street και tatoo artist Hambas που θέλησε με αυτόν τον τρόπο να αποχαιρετήσει τον φίλο του.

Μάλιστα, ανήρτησε φωτογραφία του έργου στον προσωπικό του λογαριασμό στο Instagram αναφέροντας στη λεζάντα: «Nothing to prove, RIP Mad Clip». 

Μάλιστα, όπως προκύπτει από το ρεπορτάζ, ο Mad Clip φέρεται να του είχε ζητήσει και ίδιος λέγοντας του πως αν πεθάνει, θα ήθελε να του φτιάξει ένα γκράφιτι. 

Δείτε τη φωτογραφία: 

MAD CLIP

Mad Clip: Αδημοσίευτα ντοκουμέντα από συνέντευξή του

Ο Mad Clip έφυγε από τη ζωή με το αυτοκίνητο που λάτρευε. Την αγαπημένη του Porsche. Μέσα από το ίδιο αυτοκίνητο, πριν από περίπου έναν χρόνο παραχωρούσε συνέντευξη στην εκπομπή “Special Report”. 

Το “Πρωινό” έφερε στο φως αδημοσίευτα ντοκουμέντα από τη συνέντευξη του διάσημου τράπερ, ο ξαφνικός θάνατος του οποίου βύθισε στη θλίψη τον καλλιτεχνικό κόσμο. 

Ήταν γνωστό ότι του άρεσε η ταχύτητα ενώ οι θαμαστές του ξεχώριζαν από μακριά το αυτοκίνητό του. 

“Κάνω λίγο την τρέλα μου αλλά πάντα με μέτρο. Δεν είμαι άνθρωπος που θα μπω στο αυτοκίνητό μου και θα τρέχω σαν τον τρελό, μέρα – νύχτα μέσα στην κίνηση σαν τον άρρωστο, επειδή είναι επικίνδυνα τα πράγματα. Και στο φινάλε δεν σου φταίει κάποιος άλλος να τον πάρεις στο λαιμό σου ” δήλωνε τότε ο δημοφιλής καλλιτέχνης. 

“Ήμουν μεγάλος κοντράκιας μικρός. Ήμουν άρρωστος με τις κόντρες” είχε παραδεχθεί ο Mad Clip κατά τη διάρκεια της συνέντευξης. 

Σχετικά με την καριέρα του, ο Mad Clip ανέφερε πως δεν είχε φτάσει ακόμη στην κορύφωσή της καθώς σκόπευε να κάνει ακόμη πολλά πράγματα που θα του επέτρεπαν να έχει μεγαλύτερη οικονομική άνεση. 

“Θέλω να χτίσω ένα σπίτι και να βγάλω τη μάνα μου από τη γκαρσονιέρα που μένει. Να βοηθήσω την αδελφή μου και τους γύρω μου” ήταν τα λόγια του τράπερ. 

“Βλέπω τον εαυτό μου σε λίγα χρόνια από τώρα με ένα τριπλάσιο σπίτι σε μέγεθος, δύο – τρία αυτοκίνητα παραπάνω, ίσως να είμαι παντρεμένος επίσημα, δύο- τρεις επιχειρήσεις ακόμα…” έλεγε ο Mad Clip. 

Σοκάρει η καταγγελία του παππού του τράπερ για το τροχαίο

Αίσθηση προκαλούν οι δηλώσεις του παππού του Mad Clip, σχετικά με τον θάνατο του 34χρονου τράπερ, σε τροχαίο στη Βουλιαγμένη, την περασμένη Πέμπτη.

Ο παππούς του Mad Clip είναι συγκλονισμένος από τον θάνατο του εγγονού του και δίνει τη δική του εκδοχή για τα όσα συνέβησαν.

Μιλώντας στον Alpha, εκφράζει την πεποίθησή του ότι το δυστύχημα δεν συνέβη από λάθος του εγγονού του και το απέδωσε σε κακόβουλη ενέργεια, κάνοντας λόγο για “έγκλημα”.

“Πώς έφυγε το αυτοκίνητο ακυβέρνητο;”

“Το παιδί ήταν υγιέστατο. Ήταν πρώτης κατηγορίας οδηγός. Οδηγούσε και σε αγώνες στην Κύπρο για κάποια χρόνια. Δηλαδή, ήταν από τους καλούς οδηγούς. Ούτε υπήρχε περίπτωση να πατήσει φρένο…”, είπε.

mad clip-αστυνομία

“Πιστεύω ότι έχουν πειραχτεί τα συστήματα (του αυτοκινήτου). Αν του έβαλαν κάτι πίσω, με κάποιο τηλεκοντρόλ να τον έστειλαν αδιάβαστο. Αυτό πιστεύω”, είπε ο παππούς του και “έσπασε” λέγοντας “χάσαμε τον λεβέντη μας, το μοναδικό εγγόνι που είχαμε και θρηνεί όλη η οικογένεια. Χάσαμε το παιδί μας”.

“Πώς έφυγε το αυτοκίνητο ακυβέρνητο”, ήταν το βασανιστικό ερώτημα που απηύθυνε.

Μιλώντας για το εγγόνι του, είπε πως “τον αγαπούσε η νεολαία, ήταν το ίνδαλμά τους. Μόνος του αγωνίστηκε και ανέβηκε. Διότι είχε ταλέντο και δυστυχώς δεν μπόρεσε να θρέψει τους καρπούς του και τους κόπους του. Έχει την αγάπη όλου του κόσμου”.

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ