Mad Clip: Το εντυπωσιακό γκράφιτι σε πολυκατοικία στο Μεταξουργείο

Ένα εντυπωσιακό γκράφιτι με το πρόσωπο του Mad Clip δεσπόζει, πλέον, σε πολυκατοικία επί της οδού Πηνελόπης στην περιοχή του Μεταξουργείου.  

Δημιουργός του εντυπωσιακού αυτού γκράφιτι του 34χρονου τράπερ είναι ο γνωστός street και tatoo artist Hambas που θέλησε με αυτόν τον τρόπο να αποχαιρετήσει τον φίλο του.

Μάλιστα, ανήρτησε φωτογραφία του έργου στον προσωπικό του λογαριασμό στο Instagram αναφέροντας στη λεζάντα: «Nothing to prove, RIP Mad Clip». 

Μάλιστα, όπως προκύπτει από το ρεπορτάζ, ο Mad Clip φέρεται να του είχε ζητήσει και ίδιος λέγοντας του πως αν πεθάνει, θα ήθελε να του φτιάξει ένα γκράφιτι. 

Δείτε τη φωτογραφία: 

MAD CLIP

Mad Clip: Αδημοσίευτα ντοκουμέντα από συνέντευξή του

Ο Mad Clip έφυγε από τη ζωή με το αυτοκίνητο που λάτρευε. Την αγαπημένη του Porsche. Μέσα από το ίδιο αυτοκίνητο, πριν από περίπου έναν χρόνο παραχωρούσε συνέντευξη στην εκπομπή “Special Report”. 

Το “Πρωινό” έφερε στο φως αδημοσίευτα ντοκουμέντα από τη συνέντευξη του διάσημου τράπερ, ο ξαφνικός θάνατος του οποίου βύθισε στη θλίψη τον καλλιτεχνικό κόσμο. 

Ήταν γνωστό ότι του άρεσε η ταχύτητα ενώ οι θαμαστές του ξεχώριζαν από μακριά το αυτοκίνητό του. 

“Κάνω λίγο την τρέλα μου αλλά πάντα με μέτρο. Δεν είμαι άνθρωπος που θα μπω στο αυτοκίνητό μου και θα τρέχω σαν τον τρελό, μέρα – νύχτα μέσα στην κίνηση σαν τον άρρωστο, επειδή είναι επικίνδυνα τα πράγματα. Και στο φινάλε δεν σου φταίει κάποιος άλλος να τον πάρεις στο λαιμό σου ” δήλωνε τότε ο δημοφιλής καλλιτέχνης. 

“Ήμουν μεγάλος κοντράκιας μικρός. Ήμουν άρρωστος με τις κόντρες” είχε παραδεχθεί ο Mad Clip κατά τη διάρκεια της συνέντευξης. 

Σχετικά με την καριέρα του, ο Mad Clip ανέφερε πως δεν είχε φτάσει ακόμη στην κορύφωσή της καθώς σκόπευε να κάνει ακόμη πολλά πράγματα που θα του επέτρεπαν να έχει μεγαλύτερη οικονομική άνεση. 

“Θέλω να χτίσω ένα σπίτι και να βγάλω τη μάνα μου από τη γκαρσονιέρα που μένει. Να βοηθήσω την αδελφή μου και τους γύρω μου” ήταν τα λόγια του τράπερ. 

“Βλέπω τον εαυτό μου σε λίγα χρόνια από τώρα με ένα τριπλάσιο σπίτι σε μέγεθος, δύο – τρία αυτοκίνητα παραπάνω, ίσως να είμαι παντρεμένος επίσημα, δύο- τρεις επιχειρήσεις ακόμα…” έλεγε ο Mad Clip. 

Mad Clip: Συγκλονίζει η περιγραφή φίλου του για τις προσπάθειες απεγκλωβισμού του

Για το τροχαίο, αλλά και για την τρέλα που είχε ο γνωστός τράπερ, Mad Clip που τα ξημερώματα της Πέμπτης άφησε την τελευταία του πνοή στην άσφαλτο, μίλησε στην στην εκπομπή “Όλα Γκουντ” ο φίλος του, Γιώργος Πολυδώρου.

«Γνωριζόμασταν περίπου δύο χρόνια και τον έναν χρόνο κάναμε πάρα πολλή παρέα. Ήταν και θα είναι για εμένα ένα πάρα πολύ καλό παιδί», είπε χαρακτηριστικά. «Έμαθα το δυσάρεστο γεγονός όταν με πήραν τηλέφωνο, μισή ώρα, τρία τέταρτα μετά το ατύχημα, γιατί ήξεραν ότι είμαστε φίλοι. Ήμουν έξω και κατευθείαν πήγα να δω τι έχει γίνει», συμπλήρωσε για να περιγράψει στη συνέχεια τις οδυνηρές στιγμές που έζησε στη Βουλιαγμένη.

«Πήγα στον τόπο του δυστυχήματος, ήταν νεκρός καθώς δεν είχε παλμό. Προσπαθούσαν να τον απεγκλωβίζουν γύρω στις δύο ώρες», είπε και πρόσθεσε: «Ρωτούσα συνέχεια τους αστυνομικούς και τους πυροσβέστες αν έχει παλμό, μήπως τον επαναφέρουν. Τον έβλεπα μέσα στο αυτοκίνητο, ήταν αρτιμελής. Είχε εκδορές και αίματα και ήλπιζα σε ένα θαύμα».

«Το μόνο κακό με τον Πήτερ είναι ότι πολλές φορές ζούσε τη ζωή στα όρια», είπε ακόμη ο Γιώργος Πολυδώρου και πρόσθεσε: «Όλο αυτό με τα αυτοκίνητα, η ζωή που έκανε γιατί ήταν και το lifestyle που ήθελε να βγάζει προς τα έξω, δυστυχώς τον έφεραν σε αδιέξοδο. Του άρεσε η ταχύτητα δυστυχώς».

Όσο για το πώς έγινε το δυστύχημα, ο Γιώργος Πολυδώρου υποστήριξε: «Πολλά ακούγονται. Λένε ότι έκανε κόντρες με κάποιον, που αυτό ήταν κάτι σύνηθες για τον Mad Clip. Από ό,τι έμαθα, δεν υπήρχε πρόσκρουση, ίσως έχασε τον έλεγχο για κάποιον λόγο που δεν ξέρουμε».

Καταλήγοντας, ο φίλος του γνωστού τράπερ υποστήριξε: «Ό,τι και να θυμηθώ από εκείνον, αν εξαιρέσεις την τρέλα του που τον οδήγησε εκεί που τον οδήγησε, είχε μια καλή πλευρά τρέλας».

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ