Αναπάντητα ερωτήματα για τον θάνατο του Mad Clip – Η μαρτυρία από αστυνομικούς της ΔΙΑΣ

«Μπήκε στη στροφή με παραπάνω από 150 χλμ… Και να φορούσε ζώνη, πάλι δεν θα γλίτωνε», λένε οι εμπειρογνώμονες και οι αξιωματικοί της Τροχαίας για το φρικτό τροχαίο, στο οποίο βρήκε τραγικό θάνατο ο γνωστός τραγουδιστής Mad Clip, τα ξημερώματα της περασμένης Πέμπτης στην παραλιακή.

Του ΘΕΟΔΟΣΗ Π. ΠΑΝΟΥ

Οι πρώτες έρευνες που πραγματοποιούν οι αστυνομικοί της Τροχαίας προκειμένου να φωτίσουν τα αίτια που οδήγησαν στο τραγικό δυστύχημα συγκλίνουν στο ενδεχόμενο της υπερβολικής ταχύτητας.

Όπως ήταν ευρέως γνωστό, ο Mad Clip ήταν λάτρης της ταχύτητας, ενώ και η επιλογή του αυτοκινήτου που οδηγούσε δεν ήταν τυχαία. Ωστόσο, οι αστυνομικοί που έχουν αναλάβει τη διερεύνηση του δυστυχήματος θεωρούν ότι υπάρχουν ακόμα κάποια ερωτήματα που θα πρέπει να απαντηθούν προτού καταλήξουν επισήμως στα αίτια του θανατηφόρου τροχαίου.

Σε αυτό το πλαίσιο, αναζητούν στην ευρύτερη περιοχή και συγκεκριμένα στην παραλιακή, στο ύψος της οδού Φανερωμένης, οπτικό υλικό τόσο από ιδιωτικές κάμερες σε καταστήματα και πολυκατοικίες όσο και από το δίκτυο των καμερών διαχείρισης κυκλοφορίας που είναι τοποθετημένες στις μεγάλες λεωφόρους της Αττικής.

Την ίδια στιγμή, οι άνδρες της Τροχαίας αναζητούν πόρτα-πόρτα αυτόπτες μάρτυρες από την περιοχή, ώστε να εξακριβώσουν αν έχουν δει κάτι που μπορεί να φωτίσει τα αίτια του δυστυχήματος.

Mad Clip-Νεκρός

Τοξικολογικές και οι καταθέσεις για τον Mad Clip

Παράλληλα, οι αστυνομικοί βρίσκονται σε αναμονή των αποτελεσμάτων της ιατροδικαστικής εξέτασης της σορού του άτυχου τραγουδιστή, αλλά και των τοξικολογικών εξετάσεων, προκειμένου να διαπιστωθεί αν ο 34χρονος είχε κάνει υπερβολική χρήση αλκοόλ.

Οπως έχει γίνει γνωστό, ο άτυχος άνδρας εκείνο το βράδυ είχε φύγει από τη γαμήλια δεξίωση φιλικού του ζευγαριού, όπου μάλιστα είχε τραγουδήσει. Εν αναμονή των τοξικολογικών εξετάσεων, οι αστυνομικοί θα συντάξουν τον κατάλογο των ανθρώπων που θα κληθούν να δώσουν κατάθεση.

Πρόκειται κυρίως για φίλους του γνωστού τραγουδιστή που εκείνο το βράδυ ήταν μαζί του – ανάμεσά τους και αρκετοί επώνυμοι. Σύμφωνα με πληροφορίες, τις αμέσως επόμενες ημέρες οι άνθρωποι που βρίσκονταν μαζί με τον Mad Clip θα καταθέσουν για όσα προηγήθηκαν του δυστυχήματος.

Η διαδικασία είναι τυπική, όμως έχει και ουσιώδη χαρακτήρα, καθώς θα πρέπει, μέσω αυτών των καταθέσεων, να επιβεβαιωθεί αν υπάρχει εμπλοκή τρίτου «παράγοντα» στο μοιραίο δυστύχημα.

mad clip porsche

Κάμερες 

Την ίδια στιγμή, τον ρόλο του αυτοκινήτου μάρκας Audi R8, που είχαν εντοπίσει οι αστυνομικοί από κάμερες να κινείται αρχικά παράλληλα και στη συνέχεια πίσω από το αυτοκίνητο του 34χρονου, θέλησαν να εξακριβώσουν οι άνδρες της Τροχαίας που χειρίζονται την υπόθεση.

Ο οδηγός του συγκεκριμένου αυτοκινήτου, μετά τη επίσημη ανακοίνωση της Αστυνομίας, εμφανίστηκε αυτοβούλως στην Τροχαία, δίνοντας κατάθεση ως μάρτυρας. Οπως προέκυψε, δεν υπήρχε καμία εμπλοκή του οδηγού στο φρικτό τροχαίο που στοίχισε τη ζωή στον Mad Clip.

Σύμφωνα με τις ίδιες πληροφορίες, οι αστυνομικοί, εκτός από τα όργανα του αυτοκινήτου που δείχνουν την ταχύτητα που είχε αναπτύξει με το αυτοκίνητό του o 34χρονος τραγουδιστής, έχουν στη διάθεσή τους σημαντικές μαρτυρίες για το ότι η Porsche του Mad Clip «μπήκε στη στροφή με… πολλά χιλιόμετρα».

Η μαρτυρία αυτή προέρχεται από αστυνομικούς της ομάδας ΔΙΑΣ, οι οποίοι την επίμαχη ώρα και συγκεκριμένα λίγα λεπτά πριν από το τροχαίο, κινούνταν στο αντίθετο ρεύμα της παραλιακής. Οπως λένε, είδαν το αυτοκίνητο του Mad Clip να κινείται με ιλιγγιώδη ταχύτητα και να μπαίνει στη στροφή λίγο πριν εκτραπεί της πορείας του και καταλήξει αρχικά σε κολόνα και στη συνέχεια σε δέντρο, με αποτέλεσμα ο άτυχος ερμηνευτής να εγκλωβιστεί στο εσωτερικό του οχήματός του.

Μάλιστα, ήταν τόσο σφοδρή η σύγκρουση, αλλά και τόσο μεγάλη η παραμόρφωση του αυτοκινήτου, ώστε οι πυροσβέστες που έφτασαν άμεσα στο σημείο χρειάστηκαν τουλάχιστον δύο ώρες έντονων προσπαθειών προκειμένου να απεγκλωβίσουν, δυστυχώς νεκρό, από τη θέση του οδηγού τον τραγουδιστή.

 

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ