Λύτρας για Κολωνό: Δεν υπάρχουν στοιχεία σε βάρος της μητέρας της 12χρονης

Η μητέρα της 12χρονης από τον Κολωνό εμμένει στην αθωότητά της, ενώ κανένα στοιχείο δεν έχει προκύψει σε βάρος της παρά την σύλληψη και νέων προσώπων, τονίζει ο δικηγόρος της οικογένειας, Απόστολος Λύτρας.

Βιασμός 12χρονης στον Κολωνό: Στη φυλακή ο γιατρός και άλλοι τρεις κατηγορούμενοι

Η μητέρα του κοριτσιού, το οποίο έπεσε θύμα βιασμού και μαστροπείας, βρίσκεται προφυλακισμένη για την υπόθεση. Όπως επισημαίνει ο Απόστολος Λύτρας, πρόκειται να καταθέσουν νέα αίτηση για την άρση της προσωρινής της κράτησης.

Η ανακοίνωση Λύτρα

«Όπως, ενημερωθήκαμε σήμερα πραγματοποιήθηκε σύλληψη πέντε έτερων προσώπων, κατηγορούμενων για εμπλοκή τους στην υπόθεση της 12χρονης, οι οποίοι και κλήθηκαν ενώπιον της Ανακρίτριας για να απολογηθούν.

Κολωνός: Έρχονται και νέες συλλήψεις για την υπόθεση βιασμού της 12χρονης – Ποιοι έχουν μπει στο «κάδρο»

Είναι δεδομένο πως επίκειται η έκδοση ενταλμάτων σύλληψης και κατά άλλων προσώπων εμπλεκομένων στην υπόθεση της 12χρονης, ενώ θα πρέπει να διερευνηθεί και αν υπάρχουν και άλλα ανήλικα θύματα των ήδη κατηγορούμενων. Η εντολέας μας αναμένει από τις αρμόδιες αρχές να πράξουν τα απαραίτητα για την διαλεύκανση της υπόθεσης.

Η εντολέας μας εμμένει στην αθωότητα της. Παρά την σύλληψη νέων προσώπων εμπλεκόμενων στην υπόθεση και παρότι νέα στοιχεία έχουν εισφερθεί στην δικογραφία, ουδέν στοιχείο έχει προκύψει σε βάρος της μητέρας. Θα υποβάλλουμε εκ νέου αίτηση άρσης της προσωρινής της κράτησης. Επαναλαμβάνουμε δε ότι το Συμβούλιο Πλημμελειοδικών με πλειοψηφία αποφάσισε να μην άρει την προσωρινή της κράτηση, ενώ η  Εισηγήτρια με εκτενές και αιτιολογημένο σκεπτικό και αναλύοντας διεξοδικά το αποδεικτικό υλικό, είχε την άποψη ότι πρέπει να αφεθεί ελεύθερη», αναφέρει ο δικηγόρος της οικογένειας της 12χρονης.

 

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ