Λιγνάδης: Οι ερωτικές επιστολές, το υπόγειο και η απάντηση του αδελφού του – ΒΙΝΤΕΟ

Νέες εξελίξεις γύρω από την υπόθεση του Δημήτρη Λιγνάδη, καθώς σύμφωνα με την εφημερίδα “Μπαμ”, ένας ανώνυμος αποστολέας έστειλε στα γραφεία της εφημερίδας έναν φάκελο. Είχε προηγηθεί τηλεφώνημα, στο οποίο ο καταγγέλλων υποστήριζε ότι οι αστυνομικοί κατά τη διάρκεια της αυτοψίας την Τετάρτη, ερεύνησαν μόνο το διαμέρισμα του τέως καλλιτεχνικού διευθυντή του Εθνικού Θεάτρου και όχι τον αποθηκευτικό χώρο που βρίσκεται στο υπόγειο της πολυκατοικίας. Στον φάκελο περιέχονταν φωτογραφίες από τον εν λόγω χώρο αλλά και φωτογραφίες από τις ερωτικές επιστολές αλλά και έγγραφα.

Στην εκπομπή “Έλα χαμογέλα”, ο Πέτρος Κουσουλός ανέφερε ότι ενημερώθηκαν σχετικά με τον φάκελο οι Αρχές και εκεί, έπειτα από έρευνα, βρέθηκαν ερωτικές επιστολές που λάμβανε ο Δημήτρης Λιγνάδης.

«Χθες όταν αναρτήσαμε το πρωτοσέλιδο της εφημερίδας, δυο εισαγγελείς επικοινώνησαν μαζί μου για να μάθουν πού αναφερόμαστε. Ο κοινόχρηστος χώρος βρισκόταν στο δεύτερο υπόγειο και εκεί υπήρχε μεγάλο μέρος της οικοσκευής και του αρχείου του. Πρόκειται για κασέτες, εκατοντάδες ερωτικά γράμματα και προσωπικά αντικείμενα του Δημήτρη Λιγνάδη».

Η νέα έρευνα, σύμφωνα με τον ίδιο, έγινε χθες βράδυ και κράτησε ως τις 11:30 μ.μ. και κατασχέθηκαν κούτες και πράγματα του Δημήτρη Λιγνάδη, τα οποία δεν είχαν εντοπιστεί στην πρώτη έρευνα που έγινε την περασμένη Τετάρτη.

Τι δήλωσε ο αδελφός του Δημήτρη Λιγνάδη

Ο αδελφός του Δημήτρη Λιγνάδη, Γιάννης απάντησε στο δημοσίευμα της εφημερίδας για τις ερωτικές επιστολές που λάμβανε ο Δημήτρης Λιγνάδης και στη συνέχεια ο εκδότης της εφημερίδας Πέτρος Κουσουλός δήλωσε πως η εφημερίδα θα κινηθεί νομικά εναντίον του Γιάννη Λιγνάδη.

“Το υλικό που δείξατε από την εφημερίδα, αποκτήθηκε υπόπτως και παρανόμως” δήλωσε ο Γιάννης Λιγνάδης. “Πρέπει να σας πω ότι αυτό το υλικό δεν έχει νομική υπόσταση εφόσον δεν αποκτήθηκε με θεσμικό τρόπο και αντιλαμβάνεστε ότι υπόκειται σε αλλοιώσεις, επεξεργασίες και τα γνωστά που γίνονται. Το δε περιεχόμενο είναι αναξιόπιστο και φαύλο από όλες τις απόψεις. Είναι κακόβουλο και γελοίο” πρόσθεσε.

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ