Λέσβος: Προφυλακίστηκε η 49χρονη που περιέλουσε με βενζίνη τον σύζυγό της – «Την χτυπούσε συστηματικά» λέει ο πατέρας της

Προφυλακιστέα κρίθηκε η 49χρονη που περιέλουσε με βενζίνη και έβαλε φωτιά στον 58χρονο σύζυγό της στην Λέσβο.

Λέσβος: «Η κόρη μου έπινε μετά τον θάνατο των παιδιών τους» – Τι λέει ο πατέρας της 49χρονης που περιέλουσε με βενζίνη τον σύζυγό της

Σύμφωνα με πληροφορίες του aeolos.tv, με σύμφωνη γνώμη Ανακριτή και Εισαγγελέα προφυλακίστηκε η 49χρονη που περιέλουσε με βενζίνη και έβαλε φωτιά στον 58χρονο σύζυγό της στη Λέσβο.

Όπως αναφέρει η ιστοσελίδα, o δικηγόρος υπεράσπισής της, Τάσος Χατζηγιάννης, δήλωσε ότι θα υποβάλει αίτημα αποφυλάκισης με περιοριστικούς όρους, καθώς έχει ζητήσει η 49χρονη να υποβληθεί σε ψυχιατρική εξέτασή με την ίδια να καταγγέλλει ενδοοικογενειακή βία σε βάρος της.

Λέσβος: Ξεσπά η αδελφή του 58χρονου που περιέλουσε με βενζίνη η σύζυγός του – «Πόση κακία;»

Υπενθυμίζεται ότι η 49χρονη είχε οδηγηθεί το πρωί της Παρασκευής 21 Απριλίου στον Εισαγγελέα Πρωτοδικών Μυτιλήνης.  Είχε ζητήσει κι είχε λάβει 48ωρη προθεσμία για να απολογηθεί.

Σύμφωνα με πληροφορίες του aeolos.tv, στον Εισαγγελέα κατέθεσαν σήμερα ο πατέρας της κατηγορούμενης και μια φίλη της, ενώ την ίδια στιγμή ο 58χρονος σύζυγός της παραμένει διασωληνωμένος με βαριά εγκαύματα στο Νοσοκομείο Παπανικολάου της Θεσσαλονίκης.

Λέσβος: Σε κρίσιμη κατάσταση ο άνδρας που δέχτηκε επίθεση με εύφλεκτο υγρό από την σύζυγό του – Η τραγική ιστορία της οικογένειας

Οι ίδιες πληροφορίες, επίσης, αναφέρουν ότι η ιατροδικαστική εξέταση που ζήτησε ο συνήγορος υπεράσπισης της 49χρονης πραγματοποιήθηκε και έδειξε κακώσεις διήμερου- τριημέρου καθώς και παλαιότερα σημάδια κακοποίησης.

«Έχει μετανιώσει για την πράξη της»

Ο πατέρας της 49χρονης, μετά την κατάθεση του στον ανακριτή ως μάρτυρας υπεράσπισης της κατηγορούμενης, σε δηλώσεις του στο aelos.tv ανέφερε ότι ο εγκαυματίας χτυπούσε την κατηγορούμενη συστηματικά, ενώ δήλωσε ακόμη ότι η κόρη του έχει μετανιώσει για την πράξη της.

Μάλιστα, ο ίδιος ζήτησε από τον ανακριτή να μην προφυλακιστεί η 49χρονη διότι δεν έχει κανέναν άλλον να τον φροντίσει εκτός από εκείνη.

 

 

 

 

 

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ