Λέσβος: «Δεν ήθελα να του κάνω κακό» – Τι υποστήριξε ενώπιον του ανακριτή η 49χρονη που έβαλε φωτιά στον σύζυγό της

«Δεν είχα ανθρωποκτόνο δόλο. Δεν είχα καν δόλο. Δεν ήθελα να του κάνω κακό. Προσπάθησα όταν έπιασε φωτιά να την σβήσω. Κάηκαν τα χέρια μου». Αυτό φέρεται να υποστήριξε ενώπιον του ανακριτή, σύμφωνα με πληροφορίες του enikos.gr, η 49χρονη, η οποία κατηγορείται πως περιέλουσε με βενζίνη και έβαλε φωτιά στον 59χρονο σύζυγο της στην Λέσβο.

Λέσβος: «Δεν είχε ανθρωποκτόνο διάθεση, έσβησε η ίδια την φωτιά» – Τι λέει στο enikos.gr ο δικηγόρος της 49χρονης

Του Μίλτου Σακελλάρη

«Τύλιξα με ένα χαρτόκουτο τον σύζυγο και του έριξα νερό. Μετά και οι δυο προσπαθήσαμε να σβήσουμε τη φωτιά. Παρέμεινα στον χώρο. Ειδοποίησα το ΕΚΑΒ. Πήγα στη εντατική. Με κάθε ειλικρίνεια θέλω να γίνει καλά ο σύζυγός μου», συνέχισε στην απολογία της. Τα όσα υποστήριξε, σύμφωνα με την ίδια, αποδεικνύονται και από βίντεο από κάμερες ασφαλείας του σημείου, όπου βρισκόταν.

Λέσβος: «Η κόρη μου έπινε μετά τον θάνατο των παιδιών τους» – Τι λέει ο πατέρας της 49χρονης που περιέλουσε με βενζίνη τον σύζυγό της

«Δεν θέλω να προσβάλλω το θύμα αλλά η ίδια ήταν θύμα κακοποίησης και σωματικά και λεκτικά. Αντιλαμβάνεστε ότι όλα αυτά σε συνδυασμό με το γεγονός ότι έχασε δυο παιδιά ως μητέρα αποτέλεσαν ένα εκρηκτικό μείγμα. Ήταν έκρηξη οργής και θυμού και έχει μετανιώσει», δήλωσε στο enikos.gr, ο δικηγόρος της κατηγορούμενης, Τάσος Χατζηγιάννης, ο οποίος πρόκειται να υποβάλει αίτημα αποφυλάκισης με περιοριστικούς όρους, καθώς έχει ζητήσει η 49χρονη να υποβληθεί σε ψυχιατρική εξέταση με την ίδια να καταγγέλλει ενδοοικογενειακή βία σε βάρος της.

Σύμφωνα με πληροφορίες του aeolos.tv, στον Εισαγγελέα κατέθεσαν ο πατέρας της κατηγορούμενης και μια φίλη της, ενώ την ίδια στιγμή ο 58χρονος σύζυγός της παραμένει διασωληνωμένος με βαριά εγκαύματα στο Νοσοκομείο Παπανικολάου της Θεσσαλονίκης.

Λέσβος: Προφυλακίστηκε η 49χρονη που περιέλουσε με βενζίνη τον σύζυγό της – «Την χτυπούσε συστηματικά» λέει ο πατέρας της

Οι ίδιες πληροφορίες, επίσης, αναφέρουν ότι η ιατροδικαστική εξέταση που ζήτησε ο συνήγορος υπεράσπισης της 49χρονης πραγματοποιήθηκε και έδειξε κακώσεις διήμερου- τριημέρου καθώς και παλαιότερα σημάδια κακοποίησης.

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ