Λέων για Πισπιρίγκου: Τεκμηριωμένη η άποψη της εισαγγελέως – Η κεταμίνη είναι ουσία που σκοτώνει

Για την εισήγηση της εισαγγελέως που ήταν καταπέλτης για την Ρούλα Πισπιρίγκου μίλησε ο ιατροδικαστής, Γρηγόρης Λέων λέγοντας ότι πρόκειται για μια τεκμηριωμένη άποψη ενώ επανέλαβε ότι η κεταμίνη είναι μια ουσία που σκοτώνει, ειδικά αν την χειριστεί κάποιος που δεν είναι ειδικός.

Ρούλα Πισπιρίγκου: Την ενοχή της για τον θάνατο της Τζωρτζίνας πρότεινε η εισαγγελέας – Αποχώρησε βρίζοντας η κατηγορούμενη

Ο Γρηγόρης Λέων μιλώντας στον ΣΚΑΙ, δήλωσε ότι «η εισαγγελέας είναι ο άνθρωπος που παρακολουθεί όλη τη διαδικασία, έχει το δικαίωμα να κάνει ερωτήσεις στην κατηγορουμένη και έχει τεκμηριωμένη άποψη ακόμη και ιατροδικαστικά και μάλιστα συνάδει με τα επιστημονικά δεδομένα».

«Έχει γίνει πλήρως αντιληπτό το θέμα και ως προς την επιστημονική του άποψη. Είδα μία τεκμηριωμένη άποψη για ποιο λόγο πρέπει να γίνει δεκτή η αιτία θανάτου η οποία κατέγραψε και ο ιατροδικαστής, δηλαδή η θανατηφόρος λήψη κεταμίνης η οποία προφανώς οδηγεί σε θάνατο», είπε ο κ. Λέων.

Κούγιας για Πισπιρίγκου: «Δεν έχω καμία αμφιβολία πως η πρόταση της εισαγγελέως θα είναι καταδικαστική» – Οι αιχμές για κουτσομπολιά και γελοιότητες

Στην συνέχεια ο ιατροδικαστής ξεκαθάρισε σε όλους τους τόνους πως η κεταμίνη είναι μια ουσία που σκοτώνει, ειδικά αν την χειριστεί κάποιος που δεν είναι ειδικός.

«Εκτίμησή μου είναι ότι το επιστημονικό δεδομένο έχει ουσιαστικά αποδειχθεί, το ποια είναι η ορθή επιστημονική άποψη. Η κεταμίνη σκοτώνει όταν είναι σε χέρια μη ειδικών και σε μικρότερες δόσεις από αυτές που χρησιμοποιεί ένας αναισθησιολόγος. Αυτό πρέπει να είναι ένα μήνυμα, καθώς χιλιάδες παιδιά χρησιμοποιούν την κεταμίνη ως ναρκωτικό. Η κεταμίνη σκοτώνει επαναλαμβάνω», τόνισε χαρακτηριστικά.

Δίκη Πισπιρίγκου: «Είχε το νου της στον Δασκαλάκη κι αν δηλώνει παντρεμένος» – Σε εξέλιξη η αγόρευση της εισαγγελέως

Δείτε το ΒΙΝΤΕΟ του ΣΚΑΙ:

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ