Λέων για Πάτρα: “Ασφυκτικός ο θάνατος της Μαλένας και της Ίριδας” – ΒΙΝΤΕΟ

Σίγουρος ότι σύντομα θα υπάρξουν καταιγιστικές εξελίξεις, όσον αφορά τους θανάτους της Μαλένας και της Ίριδας εμφανίστηκε ο ιατροδικαστής Γρηγόρης Λέων, μιλώντας στο κεντρικό δελτίο ειδήσεων του MEGA για την πολύκροτη υπόθεση της Πάτρας.

Σύμφωνα με τον ίδιο, οι θάνατοι των άλλων δύο παιδιών της οικογένειας Δασκαλάκη, δεν οφείλονται σε παθολογικά αίτια ή κάποιο γενετικό παράγοντα. «Ουσιαστικά μιλάμε για επίδραση ενός εξωτερικού παράγοντα που πιθανότατα δεν είναι η κεταμίνη. Δεν είναι ούτε άλλη ουσία, θα σας έλεγα ότι μιλάμε για ασφυκτικό θάνατο» τόνισε χαρακτηριστικά

Ο κ. Λέων ανέφερε επίσης ότι εάν γίνει εκταφή, το δείγμα από τα μαλλιά της Τζωρτζίνας θα «δείξει» την κεταμίνη. «Αυτή η στιγμή έχουμε ένα επιβεβαιωμένο εύρημα, ότι η η κεταμίνη αποτελεί την αιτία θανάτου. Αυτό που μπορούμε να δούμε λαμβάνοντας δείγμα από τα μαλλιά του παιδιού είναι ότι είμαστε σε θέση να δούμε κατά πόσο τα προηγούμενα επεισόδια συνδέονται με τη χρήση κεταμίνης ή άλλων ουσιών. Είναι μία ευκαιρία να λάβουμε αυτό το βιολογικό δείγμα ώστε να δούμε σε βάθος χρόνου κατά πόσο υπήρχε χρήση ουσιών ή και κεταμίνης».

Ο κ. Λέων τόνισε πως το θρίλερ της Πάτρας είναι ένα πρωτόγνωρο έγκλημα όχι μόνο για την Ελλάδα, αλλά παγκοσμίως.

Μοιράσου το:
σχολίασε κι εσύ
Ροή
Lifestyle
Κοινωνία
Πολιτική

Ενημερωθείτε πρώτοι με τον τρόπο που θέλετε.