Πάτρα: “Η Τζωρτζίνα είχε τυλιχθεί από τριγωνικό πλέγμα θανάτου” – Η πληροφορία που μπορεί να φέρει την ανατροπή

Λίγες ώρες πριν από την απολογία της Ρούλας Πισπιρίγκου, αίσθηση προκαλεί μια πληροφορία που ήρθε στο φως της δημοσιότητας για τον θάνατο της Τζωρτζίνας από τον δημοσιογράφο της εφημερίδας “Πελοπόννησος” Γιώργο Αναστασόπουλο.

“Είχα μια ανατριχιαστική μαρτυρία που αν επαληθευτεί, τελικώς θα ανατραπούν πάρα πολλά…” είπε ο δημοσιογράφος στην εκπομπή “Καλύτερα δε γίνεται” του ALPHA.

Όπως σημείωσε, “αυτό που μου μετέφεραν από το περιβάλλον της οικογένειας είναι ότι δυστυχώς η Τζωρτζίνα είχε τυλιχθεί από ένα τριγωνικό πλέγμα θανάτου”.

“Με τόσα πολλά που αφορούν σε αυτό το εν διαστάσει ζευγάρι της Πάτρας (σ.σ.: Ρούλα Πισπιρίγκου – Μάνος Δασκαλάκης) στο τέλος δεν θα μας κάνει εντύπωση το παραμικρό. Θα έχουμε υποστεί ανοσία. Τίποτα δεν θα ακουμπάει την πέτσα μας” ανέφερε, αφήνοντας να εννοηθεί ότι σύμφωνα με την επίμαχη μαρτυρία φέρονται να εμπλέκονται κι άλλα πρόσωπα στην υπόθεση.

“Μου έχουν ανατραπεί τα πάντα, δυσκολεύεσαι και πώς θα γράψεις κάτι. Μακάρι να μην είναι έτσι” συμπλήρωσε ο Γιώργος Αναστασόπουλος σημειώνοντας ότι η συγκεκριμένη πληροφορία θα τεθεί υπ’ όψιν του Ανθρωποκτονιών.

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ