Νέο επικίνδυνο challenge στα social media: Παρίστανε τον… Superman σε οροφή αυτοκινήτου – ΒΙΝΤΕΟ

Ένα ακόμη ακραίο και επικίνδυνο challenge κυκλοφορεί στα social media, με πολλούς χρήστες νεαρής ηλικίας να παίζουν τη ζωή τους «κορώνα γράμματα» για λίγα παραπάνω κλικ και views.

Παραλιακή: Έκαναν κόντρες και τις ανέβαζαν στα social media – Tα βίντεο που τους «πρόδωσαν»

Το νέο trend ονομάζεται car surfing και ένα ακόμη επικίνδυνο challenge, το οποίο έχει «φτάσει» στην χώρα μας, ενώ στο εξωτερικό έχει στοιχίσει τη ζωή αρκετών ανθρώπων.

Στο βίντεο – ντοκουμέντο, που δημοσίευσε το MEGA, ένας νέος βρίσκεται ξαπλωμένος πάνω σε οροφή αυτοκινήτου, ενώ αυτό κινείται κανονικά στη μεσαία λωρίδα επί της Λεωφόρου Ποσειδώνος. Ο άνδρας έχει ανοίξει τα χέρια του και στηρίζεται από το πάνω μέρος κάθε μπροστινής πόρτας. Από πίσω, εξέχουν τα πόδια του δεξιά και αριστερά από την αεροτομή και με αυτόν τον τρόπο να στηρίζεται πάνω στο αυτοκίνητο, όσο αυτό συνεχίζει την πορεία του σαν να μην συμβαίνει τίποτα.

Πάρκινγκ η παραλιακή από Βούλα μέχρι Καλαμάκι – Πλημμύρισε η Ποσειδώνος – ΒΙΝΤΕΟ αναγνώστη

Οι οδηγοί που κινούνται πίσω από το αυτοκίνητο αυτό, δεν πίστευαν στα μάτια τους.

«Ένας τρελός πήδηξε πάνω στο αυτοκίνητό μου»

Ο οδηγός του επίμαχου αυτοκινήτου δίνει τη δική του εκδοχή. Λέει πως ο άνθρωπος που βρίσκεται πάνω στην οροφή του οχήματός του ήταν παντελώς άγνωστος και πως αιφνιδίασε και τον ίδιο.

«Βγήκε από ένα αμάξι και τον είδαμε να ανεβαίνει προς τα πάνω, εγώ ήμουν εν κινήσει φαντάσου. Εγώ άκουσα ένα «μπαμ» και μετά συνειδητοποίησα ότι υπάρχει κάποιος από πάνω. Το παιδί δεν το ξέραμε και βγήκε από ένα αμάξι τέλος πάντων και ανέβηκε στο δικό μας», δήλωσε.

Yποστηρίζει πως ο άνθρωπος που είναι γαντζωμένος πάνω στην οροφή του αυτοκινήτου ήταν ένας… περαστικός που πήδηξε ξαφνικά πάνω στο αυτοκίνητο. «Βγήκε σου λέω από ένα αμάξι και πήδηξε πάνω στο δικό μας. Ένας τρελός ήταν, ένα παλικάρι, δεν μπορούσαμε να κάνουμε εκείνη την ώρα στάση».

Ο οδηγός του αυτοκινήτου λέει πως συνέχισε να οδηγεί κανονικά το όχημα για να μην τρακάρουν, μέχρι να μπορέσει να κάνει στην άκρη και να… κατέβει ο άγνωστος.

«Άμα είδες πηγαίναμε και σιγά για να πάω δίπλα να παρκάρω, να τον σταματήσω, δεν το ξέραμε το παλικάρι. Μετά τον κατέβασα δίπλα και παίξαμε όλοι σφαλιάρες. Τα βρήκαμε μετά με το παλικάρι».

«Το παλικάρι σου λέω δεν το ξέραμε και ανέβηκε σε εμάς, δεν παίζετε όλο το βιντεάκι να δεις μετά που τον κατέβασα και παίξαμε και μπουνίδια. Τα βρήκαμε μετά με το παλικάρι, πλάκα έκανε».

Δείτε το βίντεο εδώ:

 

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ